reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Cześć dziewczyny, ja się póki co łudziłam, że może coś będzie w tym miesiącu, ale już po sprawie. Dziś kremowy śluz , więc czekam na @. Powinna przyjść jutro albo pojutrze 🙄 Zobaczymy jak będzie jak nadejdzie, myślę że apogeum rozczarowania przeżyłam w zeszłym miesiącu i tak źle to już nie będzie 🙂 zobaczymy. PS. Jak chodzę do pracy, nie do końca ogarniam z forum 🙈 Spróbuje teraz poczytać oba wątki :)

Witajcie dziewczyny!
Udzielałam się na forum jakiś czas temu ale w pewnym momencie zrobiło się dla mnie zbyt tłoczno i nawet odpuscilam sobie podczytywania bo nie nadążalam. Gratuluję wszystkim ostatnich kreseczek!:)
Ja dzisiaj 32dc - 12dpo. Cykle różne od 30 do 35 dni. Obecny też zapowiada się na ten dłuższy. Test w 10dpo biały aż bilo po oczach. Dzisiaj chciałam kupić jeszcze test żeby zrobić go jutro rano ale chyba przeznaczenie zdecydowało za mnie. Wszędzie niemiłosierne kolejki 🙈

Jak wytrzymujecie te ostatnie dni cyklu?
Mając nadzieję, że jest ciąża i powtarzając sobie, że nie ma, żeby się nie nakręcać ;) ogólnie od czasu kiedy się staram, życie jest cięższe 🙈

reklama
Do góry