reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Cześć Dziewczyny, można dołączyć? :) Gratuluję wszystkim II kresek i życzę nudnej, bezproblemowej ciąży!

Witam się z Wami w 1dc, przyszła @ niestety... Staramy się o drugie dziecko (2 nieudane cykle za nami), zaczyna się trzeci), prawie 5 miesięcy temu straciliśmy córeczkę Zosię w 22TC. W pierwszą ciążę zaszłam w 3 cyklu starań, ale nie chcę się nastawiać, że teraz też tak będzie, tym bardziej, że rok temu bardzo dużo się działo, kupowaliśmy mieszkanie, ja pracowałam na kilka zmian w pracy, w ogóle nie myślałam o tym, nastawiałam się na długie starania (mam niedoczynność tarczycy i wszyscy mi mówili, że może nam chwilę zejść ze staraniami) a tu ciąża nas zaskoczyła. A teraz chyba przez to, że mamy jednego Aniołka ta chęć posiadania dziecka jest jeszcze większa niż była wcześniej i coś czuję, że głowa się musi uspokoić bo to nic z tego nie będzie z taki nastawieniem...

Chciałam przed 30stką mieć dziecko, no i w pewnym sensie mam - tylko, że nie w domu...

reklama
No ten mój to był dramat. Zrobiłam z ciekawości 20 bo na 10 2 dni wcześniej byly juz porządne krechy, Ale jak zobaczyłam cień na 20 to bym dawały dostała. Od razu po apteczny leciałam i oczywiście były II pi3kne tłuste krechy [emoji23][emoji23]
Doklanie. To jakieś dziadostwo straszne. Strumieniowe pokazuje kreske jak ciąży nie ma, a ten płytkowy bie vizira gdy inne wyciodza pozytywne

Witajcie dziewczyny!
Udzielałam się na forum jakiś czas temu ale w pewnym momencie zrobiło się dla mnie zbyt tłoczno i nawet odpuscilam sobie podczytywania bo nie nadążalam. Gratuluję wszystkim ostatnich kreseczek!:)
Ja dzisiaj 32dc - 12dpo. Cykle różne od 30 do 35 dni. Obecny też zapowiada się na ten dłuższy. Test w 10dpo biały aż bilo po oczach. Dzisiaj chciałam kupić jeszcze test żeby zrobić go jutro rano ale chyba przeznaczenie zdecydowało za mnie. Wszędzie niemiłosierne kolejki 🙈

Jak wytrzymujecie te ostatnie dni cyklu?
I w koncu nie kupilas? :-)

Cześć Dziewczyny, można dołączyć? :) Gratuluję wszystkim II kresek i życzę nudnej, bezproblemowej ciąży!

Witam się z Wami w 1dc, przyszła @ niestety... Staramy się o drugie dziecko (2 nieudane cykle za nami), zaczyna się trzeci), prawie 5 miesięcy temu straciliśmy córeczkę Zosię w 22TC. W pierwszą ciążę zaszłam w 3 cyklu starań, ale nie chcę się nastawiać, że teraz też tak będzie, tym bardziej, że rok temu bardzo dużo się działo, kupowaliśmy mieszkanie, ja pracowałam na kilka zmian w pracy, w ogóle nie myślałam o tym, nastawiałam się na długie starania (mam niedoczynność tarczycy i wszyscy mi mówili, że może nam chwilę zejść ze staraniami) a tu ciąża nas zaskoczyła. A teraz chyba przez to, że mamy jednego Aniołka ta chęć posiadania dziecka jest jeszcze większa niż była wcześniej i coś czuję, że głowa się musi uspokoić bo to nic z tego nie będzie z taki nastawieniem...

Chciałam przed 30stką mieć dziecko, no i w pewnym sensie mam - tylko, że nie w domu...
Trzymam kciuki kochana by szybko sie udalo teraz!!! :-)

Witamy. Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty [emoji17] Życzę powodzenia, oby II krechy się prędko pokazały [emoji1364]

Ja za to kupiłam jakiś rossmanowski bo mój clearblue cały czas nie doszedł. Ale testować chyba będę jutro rano bo opilam się dzisiaj wody jak szalona [emoji85][emoji85]

Mam [emoji16][emoji16]
IMG_7130.JPG

reklama
Do góry