Wow[emoji7][emoji7][emoji7] gratulacje[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Hej Kochane. Ja lecę właśnie do labo na betę. Trzymajcie kciuki prosze.
Dzisiejszy test dziś ciemniejszy, wiec mam nadzieje, ze beta przyrasta.
Mam tez pewne spostrzeżenia co do testów.
Dzisi był 3 dzień jak robie testy. Zaczęłam od 9 dpo i test clearblue pokazał mi jasna kreske już 9dpo i każdego dnia coraz ciemniejsza. Chińczyk pasiak tez cień cienia w 9dpo i coraz ciemniejsza, a Pink super czuły płytkowy dopiero dziś cień kreski. Wczoraj i przedwczoraj była na nim biel totalna.
Także polecam zdecydowanie test clearblue. Płaciłam za niego w mojej aptece u mnie na osiedlu 12 zł jak zamaiwlaman internetowo.
Załączam zdjęcie dzisiejszych testów dla porównania.
Zobacz załącznik 1082968Zobacz załącznik 1082969
reklama
Zaciśnięte z całych sił!Hej Kochane. Ja lecę właśnie do labo na betę. Trzymajcie kciuki prosze.
Dzisi był 3 dzień jak robie testy. Zaczęłam od 9 dpo i test clearblue pokazał mi jasna kreske już 9dpo i każdego dnia coraz ciemniejsza. Chińczyk pasiak tez cień cienia w 9dpo i coraz ciemniejsza, a Pink super czuły płytkowy dopiero dziś cień kreski. Wczoraj i przedwczoraj była na nim biel totalna.
Także polecam zdecydowanie test clearblue. Płaciłam za niego w mojej aptece u mnie na osiedlu 12 zł jak zamaiwlaman internetowo.
martini87
Fanka BB :)
Ja w tym cyklu mam identycznie, tez po śluzie mi sie wydawało ze owulacja była wcześniej, z pryszczami to samo, z bólem jajników tez. A kiedy masz mieć @ ? Może warto powtórzyć jutro
Aaaa już mi się nie chce powtarzać. W tym cyklu już 3 razy robiłam. Może
w przyszłym tygodniu zrobię jeśli @ nie przyjdzie ale pewnie przyjdzie..
Kciuki zaciśnięteHej Kochane. Ja lecę właśnie do labo na betę. Trzymajcie kciuki prosze.
ForgetMeeNot
Na pewno będzie juz ładna wysoka beta nie ma się czym stresować. Ja tez zamówiłam clearblue w aptece internetowej i czekam na odbiór [emoji85][emoji85]
A kiedy testujesz?
ForgetMeeNot
Trzymam kciuki [emoji1364] Tanio kupowałas clearblue, na allegro najtaniej 17 zł [emoji848]
Apteka na moim osiedlu. 100 metrów ode mnie, ale kupuje internetowo bo stacjonarnie jest drożej. Kupuje i odbieram osobiście.
Oni w ogóle maja dobre ceny. Większość rzeczy maja taniej niż Gemini
Clearblue test ciążowy cb11 1 szt. | Apteka Centrum
CLEARBLUE test ciążowy CB11 1 szt....Sprawdź nasza ofertę.
aptekacentrum.lublin.pl
Parsley
A kiedy testujesz?
Jak przyjdą testy, pewnie jutro
ForgetMeeNot
Wow[emoji7][emoji7][emoji7] gratulacje[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Dziękuje Kochana [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
A ja właśnie bardzo mało pije,kawy trzy dziennie ale wody bardzo mało nawet nie 0.5 litraJakis czas temu piłam tylko jedną kawę dziennie przez cały dzień. Teraz, od grudnia 2019, wlewam w siebie min 2L wody dziennie. Chodzę co prawda siku co 15 min, ale samopoczucie jest o wiele lepsze. I mam wrażenie, że też odpuchłam
reklama