reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny,a macie jakieś wyjaśnienie mojego drugi raz pozytywnego testu owulacyjnego? Bo Wy się znacie na wszystkim :D Możecie mnie też opierniczyc, że robiłam dalej po pierwszym pozytywie ;) teraz nie wiem, czy to znaczy, że pik był dwa razy i owu się przesunęła, czy ja coś przy robieniu sknocilam (chociaż się bardzo starałam nie!), czy nie ma co tym testom ufać 🙉

Dziewczyny,a macie jakieś wyjaśnienie mojego drugi raz pozytywnego testu owulacyjnego? Bo Wy się znacie na wszystkim :D Możecie mnie też opierniczyc, że robiłam dalej po pierwszym pozytywie ;) teraz nie wiem, czy to znaczy, że pik był dwa razy i owu się przesunęła, czy ja coś przy robieniu sknocilam (chociaż się bardzo starałam nie!), czy nie ma co tym testom ufać [emoji86]

To by pewnie mógł tylko monitoring potwierdzić, kiedy faktycznie doszło do owu. Ale jeżeli były działania w okolicach 2 pozytywów to szanse są bardzo duże [emoji2]

Ja tam nie czuje się na swoje prawie 36 [emoji846] pierwsze dziecko urodziłam w ubiegłym roku i mimo, ze moje macierzyństwo jest późne to jesnak nie zmieniałabym tego. Mam stabilizację finansowa, odpowiedniego człowieka u mojego boku ( to mój drugi mąż) , trochę świata zobaczyłam, ale planuje z maluchami tez podróżować, wyszalalam się i poczułam, ze to ten czas [emoji7]
Twoje słowa bardzo pozytywnie na mnie wpływają... pisz mi tak więcej 😘

Mi tez ostatnio lekarz powiedział ze ladna szyjka.
A lekarza mam niczego sobie. Mniej niz 40 lat ma...

Jutro powtórka bety, ide z W. bo chce isc ze mna.

Jak myslicie , na kiedy umowic sie do lekarza?
Mój lekarz preferuje w ten sposób: 6tc żeby sprawdzić czy zarodek prawidłowo się zagnieździł i później 8 tc żeby sprawdzić serduszko.

To by pewnie mógł tylko monitoring potwierdzić, kiedy faktycznie doszło do owu. Ale jeżeli były działania w okolicach 2 pozytywów to szanse są bardzo duże [emoji2]
Niestety, tak jak pisałam wcześniej, przy drugim zaprzestaliśmy starań , bo dostałam tego masywnego zapalenia pęcherza ( które się wzięło niby z nikąd). No i zmartwienie teraz, co jeśli jednak się coś udało, bo ja teraz taka chora :/. Chociaż podejrzewam, że pewnie nic się nie udało, bo chociaż bezobjawowo to już się ta nieszczęsna infekcja musiała po cichu rozwijać :/

Cześć, dziewczyny! Podczytuję Was od jakiegoś czasu, a w ostatnich tygodniach dość intensywnie, starając się przeczytać wszystkie strony, ale jest to spore wyzwanie :D Czasem się zastanawiałam, czy to ja się tylko tak nakręcam, ale dzięki Wam wiem, że nie tylko ja i lepiej mi z tym :D Mamiona wizjami z popkultury byłam przekonana, że zajdę w ciążę od razu jak tylko zacznę się starać. Okazuje się, że wcale nie jest tak łatwo i zaczynam to już przeżywać. Mam 30 lat. Zwlekaliśmy wcześniej, bo praca niepewna, bo finansowo średnio i w sumie teraz myślę, że to było i mądre i głupie (może brzmi nielogiczne, ale myślę, że mnie zrozumiecie😉). Mam do Was miliony pytań, przyjmjecie mnie? :)
Mój rocznik - zapraszam. Tez uważam, ze to mądre i głupie jednocześnie 😀 znam ten ból rozdwojenia myślowego.

reklama
Do góry