reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Cześć! Dziewczyny, które robią testy owulacyjne... wam tak fajnie z dnia na dzień ciemnieje druga kreska, a u mnie od 3 dni taki cień ledwo widoczny. Pomijam juz to, że flo pokazało owu 3 dni temu.
Czy ja coś mogę robić źle?

U mnie nie ciemnialy. Blada,,blada ciagle j nagle bach tłuściutka [emoji846] chciałbym taka na teście ciążowym zobaczyć

Kuzwa dziewczyny dobrze że ja tego nie widziałam, bo napewno dzisiaj byłoby dzisiaj Przytulanki z muszla [emoji23][emoji23] Tak romantycznie przy Walentynakach. Coś czuje dzisiaj romans z kibelkiem zamiast z mężem [emoji23][emoji23][emoji2368] To będą cudowne Walentynki [emoji173][emoji173][emoji2961]
Haha, nie martw się. My w WalęTYNKI zrobiliśmy zakupy a teraz mój śpi bo na nockę idzie, tadam :D

Czyli bardzo możliwe, że przegapiliśmy TEN dzień 😪 to mój pierwszy cykl z testami
Też testuję pierwszy cykl, i zaczęłam 9dc, wyszła blada, poczekam dp 11dc - tak samo blada, pozniej 13dc, ciemniensza, 14dc ciemniejsza (prawie juz taka jak kreska testowa) dzis 15dc i mysle ze już bedzie pozytywny wynik, dodatkowo boli mnie lewy jajnik od rana to myślę że to dziś
Może przesuneła Ci sie owu i dopiero będziesz miała.

Nie martw wie mój jest nie lepszy. Gorzej będzie ze znalezieniem restauracji gdzie dają suchary. [emoji23] Na złość napewno mni3nzabierze tam gdzie lubię i będzie wpierdzielal na moich oczach [emoji23] Menda spoleczna!
Mój pewnie by mnie zabrał i bekę cisnął ze nie mogę ani się nazrec ani narąbać [emoji23]

reklama
Do góry