reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Właśnie zrobiłam sobie herbatę z miodem i cytryną. Ja nie mogę tantum verde bo jestem uczulona [emoji2356] Kupiłam jakieś tabletki na gardło dla kobiet w ciąży ostatnio i okazlo się że też mnie uczulona bo mają jakiś tam miod czy coś i puchnie mi podniebienie. Mogę tylko stosować cholinex [emoji2356][emoji2368] zalamka... byle mnie nie wzielo na Maxa![emoji22][emoji2356]
Zobacz skład glimbaxu czy jest coś czego nie możesz. To jest do płukania gardła. Stosowałam go w ciąży i przy kp jak miałam anginę ropną. Ulga nie do opisania

reklama
Ja ci powiem czemu tak powiedział. Bo oni z góry mają zaozone terminy tych faz i z góry mają założone grubości endometrium. A to debilizm. Mi 17 mówili na ko troli w szpitalu po poronieniu do 5 dni bd miesiączka i co i dziś 5 tydz ciazy bo mam taki urok ze mam b. Grube endometrium. Dlatego ci pewnie tak powiedział że bd okres bo np masz grubsze endo jak ja. Dlatego ciążę bd prowadziła x2[emoji2360]
Jest 22 dc 6dpo a endo 10mm i on powiedział, że w porządku. Progesteron 19 dc 9.62

Mnie dawał lecytynę nanwyeowalne okresu (33dc), bo go nie widział. Byłam 33dc o 18 na usg, luteinę wzięłam 34dc o 8 rano (miałam brać przez 7 dni po 2 tabletki), a o 9 dostałam okres [emoji23]
Dziewczyny ale jeśli on coś tam widzi to po co mi ta nadzieja. Mówiłam, że końcówka cyklu będzie bolesna :)
Już sama nie wiem co o tym myśleć ale trudno mi się doszukiwać pozytywu

Ja właśnie nie wiem na jaki składnik jestem uczulona. Wiem że zawsze wam gardło mogłam tylko cholinex od niego mi nienpuchlo gardło. I tymianek i podbial kiedyś brałam też było ok. To są ziołowe i nie wiem czy można właśnie brać je w ciąży...
Zobacz skład glimbaxu czy jest coś czego nie możesz. To jest do płukania gardła. Stosowałam go w ciąży i przy kp jak miałam anginę ropną. Ulga nie do opisania

reklama
Już zrobiłam mu Gripex. Wypił. Ale chce iść jutro do pracy. Boję się że jutro pójdzie się doprawi, a od poniedziałku znów będzie miał 40 stopni i jeszcze mnie zarazi zamiast przez weekend wylezec [emoji2356][emoji2368] Ja tego dziada kiedyś rozniose! [emoji35][emoji86][emoji2356]
Typowy facet, w domu płaczą ale w pracy są zdrowi z 40 stopniami 😉

Do góry