Nie nastawiam sie nie planuje za ponad tydzień umówiłam wizytę czy polipy choć trochę się zmniejszyły. One są niebezpieczne w ciąży przez to są krwawienia mogę stracić ciążę w każdym tygodniu przez polipy nawet w 20 tym jeśli dotrwam to będzie stres całą ciążę . Ale ja będę walczyć nie będę chodzic jak będzie trzeba tylko leżeć .@Ania7812 gratuluję. Spokojniej ciąży
reklama
Mikstura
Fanka BB :)
Ja mam podobnie. Trochę się załamałam jak dostałam @, jednak teraz nie mam ani grama żalu, że komuś się udaje, bardzo się z tego cieszę i też mężowi opowiadam, która dziewczyna jest w ciąży [emoji23] Dałaś mi dużą nadzieję, ja o drugie dziecko staram się ponad dwa lata, może i dla mnie jest nadzieja
To forum mi pomogło. Każde kreski przezywalam jak stonka wykopki opowiadałam mężowi komu się udało i jaka beta itp . Wkrecilam go w to forum . Ale nic się nie odzywał bo widział ze mi to pomaga. Dla jednych dziewczyn będzie to ciężkie patrzenie ze każdemu się udaje tylko nie mi a na mnie to wpłynęło pozytywnie dodało mi powera walki do działania. Każdej liczyłam dni do owu i wogole czekałam . Załamałam się polipami ale z ciążą to się za chiny nie spodziewałam z czego co one skubance 4dni przeżyły jak to możliwe .
bleucoco
Na razie tylko wiadomo, że infekcja, dostaje antybiotyki. Wykryli „zmianę” na woreczku żółciowym, ale nie wiedzą co to. Mam nadzieję, że tylko jakis może kamien, torbiel, albo polip cholesterolowy, w jego wieku to możliwe. Ale jeszcze trochę poczekamy jak będziemy mogli odetchnac z ulgą A ja nawet nie mogę tam na SOR do niego wejść bo za dużo zarazków Ciągle nie ma miejsc na oddziale@bleucoco a jak Dziadek?
HappyBabyMama
ja skoncze 36 w kwietniu. I naprawde uwazam to za piekny wiek. jak slysze, ze po 30 czy w okolicach 40 to pozne macierzynstwo to smiac mi sie troche chce... bo wiek, to tylko ogranicznik w naszej glowie. kurcze teraz jestem swiadoma kazdego swojego wyboru, ciesza mnie te male rzeczy, na ktore majac np 20lat, w ogole nie zwracalam uwagi, mam zajebistego faceta, jest moim mężem, partnerem, kochankiem i przyjacielem, zwiedzilam kawaleczek swiata (a jeszcze tyle przede mna bo jest tyle miejsc, ktore pokazemy naszemu dziecku (miejmy nadzieje dzieciom),, mam cudowna rodzine, najwspanialszych na swiecie rodzicow i braci, miejsce, ktore kocham calym serduchem, wspanialych przyjaciol, wieczory filmowe z moim P. przy butelce winka (moje bezalkoholowe ), zdrowie (oj tam, zdrowie zawsze mogloby byc lepsze, dlatego zycze go jak najwiecej i Wam i sobie). szczerzeee? jak zostane mama, to chyba osiagne pelnie szczescia i spelnienia w swoim zyciu, w wieku DOPIERO 36lat. I nie chodzi tylko o bycie rodzicem bo nie kazdy tego pragnie, ale o poczucie, ze jest sie spelnionym, ze osiagnelo sie wszystko to, o czym sie marzylo... Nie kazdy moze poczuc, ze doszedl tam, gdzie wszystko wywoluje usmiech i uczucie radosci...
Zgadzam się w zupełności. Mądrze napisane
Musiałam go otworzyć bo porysowalam szybke paznokciem bo uwierzyć nie mogę rano kreska teraz mocniejsza tzn o 15 robiłam polskiego czasu 16Widzisz i często tak była że jak nie zwracasz uwagi na ciąży i nie skupiają się na niej to przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie![emoji7]
I to jest piękne! [emoji173][emoji173]
Bardzo trzymam kciuki za Was. Będzie wszystko dobrze, zobaczysz.
Dawaj drugie zdjęcie tego popoludniowego tetsu [emoji7]
Załączniki
bleucoco
Ach mam nadzieję kochana Mam dobre przeczucia, ale na forum różne historie się czyta i przez to bardziej się stresujeGratuluję! Mocno trzymam kciuki żeby kolejne miesiące obfitowały już tylko w spokój i szczęście
bleucoco
Nie mam zielonego pojęcia! Zobaczymy jutro Muszę tylko przestać myśleć o takich historiach jak puste pęcherzyki ciążowe i poronienia teraz...Pewnie będzie widać po USG może faktycznie wczesniej? Albo poprostu szybko było zagnieżdżenie
Wesoła_Aga
MAM!!!
14 DPO: betaHCG 348
16 DPO: betaHCG 849
!!!!
no proszę! proszę!
GRATULACJE
Która następna??
Dziękuję! Teraz będę się zastanawiać czy nie za szybko rośnie
Oj tam oj tam najwyżej będą bliżniaki
Dzisiaj mega rano się wkurzyłam. Powinien dziś/jutro przyjść okres a tu cisza nic nie pobolewa nawet, test negatywny ostatnio, ale mam spory zapas strumieniowych więc rano zrobiłam i co.... nawet nie wybarwiła się kreska kontrolna no bielutki cały obszar rozłożyłam na czynniki pierwsze i pasek cały nasączony a pole "od kresek" białe trafiłam na felerny test jeszcze tego nie miałam Pojechałam na betę, ok 20 mają być wyniki. Czekam jak na szpilkach ...
Czekamy razem z Tobą!
Mam nadzieje, że wieści będą dobre!
Tu taki wysyp, że nie może być inaczej
przypomnij mi ile Ty moja droga masz lat, ze tak wyskakujesz tu z ta staroscia? jak dobrze pamietam, to jeszcze trzydziestki nie masz czyli jak ja w lipcu urodze dzidziusia w wieku 36lat i 2 miesiecy to mam sie czuc babcia? Toć ja nawet jeszcze pół swojego zycia nie przezylam jeszcze jeszcze conajmniej drugie tyle lat mnie czeka szczescia, milosci i radosci!!! Kochana!!! Ty gówniara jeszcze jestes, hehe oczywiscie w bardzo pozytywnym znaczeniu . A tak na powaznie, mysle ze marzec bedzie Twoim miesiacem ❤❤❤
No właśnie w marcu będzie 30... Już widzę tą hamską 30 na torcie Brrr!!!
Nie nastawiam się na nic... co ma być i tak bedzie... ale oficjalnie owulacja nie wiem kiedy jest i cicho sza
Rudaa94
O to to to ja unikam wątków o negatywnym charakterze . Bo im wiecej sie czyta tym bardziej na łeb siada. Dlatego tylko staraczki i pazdziernikowe
Nie mam zielonego pojęcia! Zobaczymy jutro [emoji2] Muszę tylko przestać myśleć o takich historiach jak puste pęcherzyki ciążowe i poronienia teraz...
reklama
Daraa_94
@Wesoła_Aga Ty mi wczoraj chyba pisałaś o tym endo moje ma 10 mm 6dpo lekarz ma usg widzi @ a ta ma przyjść 22.02