reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Jestem po wizycie endo 10 mm mam usg lekarz powiedział, że raczej z tego ma być okres... I mam wyluzować.
1581609623561.jpeg

A ja tam nie lubie brać chłopa do dziurkologa.

Jak doktor szukał jajeczka to mu prawie za mankiet fartucha łeb wystawiał by coś zobaczyć 😂 😂

Pchał sie ze mną na fotel do pokoju badań na Izbie Przyjęć

Cyrki z tymi facetami tylko :)

😂A jak czekaliśmy na badania bety to truł położnym czy już mają je.

Przynajmniej mnie rozbawiał 🤣🤣

Dziewczyny w marcu moje urodziny i testowanie wtedy mam. Myślicie, że to jakiś znak?? :o :o

Znak starości 😂 😂
przypomnij mi ile Ty moja droga masz lat, ze tak wyskakujesz tu z ta staroscia? jak dobrze pamietam, to jeszcze trzydziestki nie masz :D czyli jak ja w lipcu urodze dzidziusia w wieku 36lat i 2 miesiecy to mam sie czuc babcia? Toć ja nawet jeszcze pół swojego zycia nie przezylam jeszcze :D jeszcze conajmniej drugie tyle lat mnie czeka szczescia, milosci i radosci!!! Kochana!!! Ty gówniara jeszcze jestes, hehe 🙉 🙉 😂 oczywiscie w bardzo pozytywnym znaczeniu :D. A tak na powaznie, mysle ze marzec bedzie Twoim miesiacem ❤❤❤

Brawo [emoji2956]
W ogóle to zajebista jestem, bo zamiast owulacyjnego zrobiłam test ciążowy [emoji23]
Te z allegro są pakowane 50owu + 5 ciążowych. Myślałam że wszystkie ciążowe wyjęłam ale nie [emoji6] siedzę i się przyglądam a drugiej kreski nie ma i nie ma dopiero po chwili zobaczyłam że to HCG a nie lh [emoji85][emoji23]

reklama
Ja to sie modle zeby w wieku 36 babcia nie zostać [emoji23]
przypomnij mi ile Ty moja droga masz lat, ze tak wyskakujesz tu z ta staroscia? jak dobrze pamietam, to jeszcze trzydziestki nie masz :D czyli jak ja w lipcu urodze dzidziusia w wieku 36lat i 2 miesiecy to mam sie czuc babcia? Toć ja nawet jeszcze pół swojego zycia nie przezylam jeszcze :D jeszcze conajmniej drugie tyle lat mnie czeka szczescia, milosci i radosci!!! Kochana!!! Ty gówniara jeszcze jestes, hehe [emoji86] [emoji86] [emoji23] oczywiscie w bardzo pozytywnym znaczeniu :D. A tak na powaznie, mysle ze marzec bedzie Twoim miesiacem [emoji173][emoji173][emoji173]

Do góry