reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziękuję kochana że pytasz [emoji8] Musiałam zrobić sobie kilka dni wolnego żeby oczyścić umysł [emoji16] Raz na jakiś czas mam załamanie które trwa kilka dni, płacz, złość na cały świat, ale zaraz mija ten trudny czas i wszystko wraca do normy [emoji4]

W niedzielę miałam monitoring, pęcherzyk miał już 24,5 mm a to był dopiero 12 dc, zmiana leku na lametta tak na mnie wpłynęła. Od razu jak tylko wrocilam kłucie w brzuchol a owulka dopiero we wtorek rano. Myślę że znów nic z tego bo pęcherzyk chyba był już za duży ale co ma być to będzie [emoji2370]
Takie oczyszczenie się jest potrzebne czasami. Dobrze zrobiłaś. Nawet najwięksi bohaterowie miewają chwile załamania, czy zwątpienia. Trzeba sobie na to pozwolić 😘

reklama
Piłam... cole [emoji23][emoji23] Bo bardzo mi się jej chciało... [emoji23] Ja czekam na serio na Twój pozytyw, i teraz bez jaj, pamiętaj że jesteś na granicy października i listopada więc liczę że się wyrobisz [emoji1][emoji23] i zostaniesz w tym wariatkowie [emoji23]
Wyjdzie, że teściowi zrobię prezent na urodziny a tego nie brałam pod uwagę [emoji1787]

Ale tu się z Wami śmieje ale w środku aż coś mi się robi.. Chyba za bardzo się nastawiłam na ten cykl, jeszcze te wyniki dobre...

Poprosiła mnie moja Pani Doktor abym zrobiła przed wizyta betę i po 48 godzinach druga. Także chyba na razie spokojnie czekam na wizytę :) a orientujecie się czy w 6tyg robi lekarz jakieś usg? Jak to wyglada? To
Moja pierwsza ciąża stad tez tak dopytuje :)

bardzo ladny przyrost :) nie musisz powtarzac jesli nie chcesz :) zdania na temat bety sa podzielone, kazda robi jak uwaza. jedne sprawdzaja same dla siebie czy przyrost jest prawidlowy zeby byc spokojniejsze a inne maja ogromne stresy wlasnie przez sprawdzanie, takze to juz zalezy kochana od Ciebie. Mozliwe ze umawiajac sie do gina on sam poprosi o zrobienie ale to tez zalezy od lekarza :)
ps. gratulacje mamusiu :*

Dziewczyny martwię się poszlam wczoraj na tarczyce i 3.09...wiem że to za dużo. Czekać jt na ginekologa czy umawiać się od razu do endokrynologa? Zaczelam się mega martwić. Ma tutaj któraś z was problemy z tarczyca wyniki zawsze mialam tarczycy w porządku. Boje się wg appki to 5+5 i boje się że źle to wpłybie na malucha 😥
Porozmawiaj z lekarzem prowadzącym ciąże. Gdy lekarz będzie miał zastrzeżenia to sam może wystawić receptę, a jeżeli każe czekać to skonsultujesz się bezpośrednio z endokrynologiem.

Bardzo msuaiz tego tescia kochac [emoji23][emoji23]

Właśnie musisz być pozytywnie nastawiona i w to wierzyć [emoji173] ja wierzę że teraz Ci się uda [emoji4]
Wyjdzie, że teściowi zrobię prezent na urodziny a tego nie brałam pod uwagę [emoji1787]

Ale tu się z Wami śmieje ale w środku aż coś mi się robi.. Chyba za bardzo się nastawiłam na ten cykl, jeszcze te wyniki dobre...

reklama
Do góry