reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dobra, dobra najpierw niech ta pierdzielona @ przylezie...

Luteine wyżarłam teraz tylko czekać, aż przypier... z nienacka, wessie Ci macice do jelit i oplata się wokół nich i poplami Ci najlepsze portki, bo jak zwykle podpacha grubości xxl i długości nie starczyła i ci kropeleczka się omskła... gdzieś tam...

🙄🙄

reklama
Znam to! Ja mam zawsze takie okropne miesiączki że tragedia! [emoji2356][emoji2356] mówili z dpo porodzie się zmieni... yhym, już to kuzwa widzę [emoji23]
Dobra, dobra najpierw niech ta pierdzielona @ przylezie...

Luteine wyżarłam teraz tylko czekać, aż przypier... z nienacka, wessie Ci macice do jelit i oplata się wokół nich i poplami Ci najlepsze portki, bo jak zwykle podpacha grubości xxl i długości nie starczyła i ci kropeleczka się omskła... gdzieś tam...

[emoji849][emoji849]

Dobra nie pitol [emoji23] Ja już widzę Twoje dwie kreski, zanikanie na teście pojawiły [emoji2957][emoji2957][emoji1]
Miałam się spytać czy pilas ale chyba nie [emoji23][emoji23] ja test kupuje dopiero na piątek, z resztą może nie będzie potrzeby zobaczymy co lekarz powie

Piłam... cole [emoji23][emoji23] Bo bardzo mi się jej chciało... [emoji23] Ja czekam na serio na Twój pozytyw, i teraz bez jaj, pamiętaj że jesteś na granicy października i listopada więc liczę że się wyrobisz [emoji1][emoji23] i zostaniesz w tym wariatkowie [emoji23]
Miałam się spytać czy pilas ale chyba nie [emoji23][emoji23] ja test kupuje dopiero na piątek, z resztą może nie będzie potrzeby zobaczymy co lekarz powie

reklama
Jo jo spokój mam... Ale co z tego jak brzuch boli jak na okres. Was przynajmniej boli 2 dni A mnie będzie boleć 3 miechy.
. Non stop [emoji2957] Chociaż fakt, faktem to dobrze że pampersow nie muszę nosić i mi się dupsko nie będzie męczyła [emoji2957][emoji23]
Verona Ty to masz teraz błogi spokój od okresu ;) Zazdro ;)

Do góry