reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dobra, dobra najpierw niech ta pierdzielona @ przylezie...

Luteine wyżarłam teraz tylko czekać, aż przypier... z nienacka, wessie Ci macice do jelit i oplata się wokół nich i poplami Ci najlepsze portki, bo jak zwykle podpacha grubości xxl i długości nie starczyła i ci kropeleczka się omskła... gdzieś tam...

🙄🙄

reklama
Znam to! Ja mam zawsze takie okropne miesiączki że tragedia! [emoji2356][emoji2356] mówili z dpo porodzie się zmieni... yhym, już to kuzwa widzę [emoji23]
Dobra, dobra najpierw niech ta pierdzielona @ przylezie...

Luteine wyżarłam teraz tylko czekać, aż przypier... z nienacka, wessie Ci macice do jelit i oplata się wokół nich i poplami Ci najlepsze portki, bo jak zwykle podpacha grubości xxl i długości nie starczyła i ci kropeleczka się omskła... gdzieś tam...

[emoji849][emoji849]

Dobra nie pitol [emoji23] Ja już widzę Twoje dwie kreski, zanikanie na teście pojawiły [emoji2957][emoji2957][emoji1]
Miałam się spytać czy pilas ale chyba nie [emoji23][emoji23] ja test kupuje dopiero na piątek, z resztą może nie będzie potrzeby zobaczymy co lekarz powie

Piłam... cole [emoji23][emoji23] Bo bardzo mi się jej chciało... [emoji23] Ja czekam na serio na Twój pozytyw, i teraz bez jaj, pamiętaj że jesteś na granicy października i listopada więc liczę że się wyrobisz [emoji1][emoji23] i zostaniesz w tym wariatkowie [emoji23]
Miałam się spytać czy pilas ale chyba nie [emoji23][emoji23] ja test kupuje dopiero na piątek, z resztą może nie będzie potrzeby zobaczymy co lekarz powie

reklama
Jo jo spokój mam... Ale co z tego jak brzuch boli jak na okres. Was przynajmniej boli 2 dni A mnie będzie boleć 3 miechy.
. Non stop [emoji2957] Chociaż fakt, faktem to dobrze że pampersow nie muszę nosić i mi się dupsko nie będzie męczyła [emoji2957][emoji23]
Verona Ty to masz teraz błogi spokój od okresu ;) Zazdro ;)

Do góry