Kasia a w którym jesteś tyg?Gabi ja też - przedwczoraj widziałam to raz przy podcieraniu, wczoraj z dwa razy, dzisiaj też - taka mleczna płynna wydzielina z pochwy trochę podbarwiona kawą z mlekiem - to teoretycznie nic niepokojącego![]()
reklama
kasiaa91
Fanka BB :)
Bardzo wcześnie - 14 dpo, wg tygodni 4 tydzień (3+6)Kasia a w którym jesteś tyg?
kasiaa91
Gabi a jak wyglądają te Twoje plamienia? Jaki kolor i ilość ?Kasia a w którym jesteś tyg?
To u cb to chyba normalne raz ze implantacja dwa macica zaczyna pracowaćBardzo wcześnie - 14 dpo, wg tygodni 4 tydzień (3+6)
Jasnoróżowe wymieszane ze sluzemGabi a jak wyglądają te Twoje plamienia? Jaki kolor i ilość ?
Właśnie dostałam betę z wczoraj.Gabi a jak wyglądają te Twoje plamienia? Jaki kolor i ilość ?
10.02 503,70
12.02 1037
Martwię się bo najpierw się potrajala a teraz zwalnia ale może to normalne, dzisiaj się wszystkiego dowiem.
kasiaa91
Właśnie dostałam betę z wczoraj.
10.02 503,70
12.02 1037
Martwię się bo najpierw się potrajala a teraz zwalnia ale może to normalne, dzisiaj się wszystkiego dowiem.
Gabi ale rośnie idealnie - 100 w dwa dni gdzie minimum to 66
Będzie dobrze, nie martw się.
Plamienia są normalne. Macica się powiększa, wystarczy że pójdzie jakieś mini naczynko albo skrzep około implantacyjny i masz
Pecherzyk i to nie wiadomo jaki i czy na pewno zamieni się w zarodek. Po stracie jestem już mega oczytana i to jest mój błąd. I analizuje liczę i w ogóle (humanista sic!) nie napalam się. W sob mieliśmy isc na wesele przyjaciela już mówiłam mężowi zw ja nie ide. Martwię się ale nie mam żadnego przeczucia ani w dobra ani w zla stronę. Zobaczymy co powie lekarzGabi ale rośnie idealnie - 100 w dwa dni gdzie minimum to 66![]()
Będzie dobrze, nie martw się.
Plamienia są normalne. Macica się powiększa, wystarczy że pójdzie jakieś mini naczynko albo skrzep około implantacyjny i maszprzy becie 1000 zarodek już ładnie siedzi w endometrium i jest bezpieczny przy lekkich plamieniach.
Mama2012/2020/2022
Zwalnia.Właśnie dostałam betę z wczoraj.
10.02 503,70
12.02 1037
Ja też tak miałam.
Przyrost super.
reklama
kasiaa91
Pecherzyk i to nie wiadomo jaki i czy na pewno zamieni się w zarodek. Po stracie jestem już mega oczytana i to jest mój błąd. I analizuje liczę i w ogóle (humanista sic!) nie napalam się. W sob mieliśmy isc na wesele przyjaciela już mówiłam mężowi zw ja nie ide. Martwię się ale nie mam żadnego przeczucia ani w dobra ani w zla stronę. Zobaczymy co powie lekarz
Ja mam dobre