Mrufka®®®
Fanka BB :)
Długo brałaś ovarin? Dużo się różnią ?ja się przerzuciłam z Ovarinu na Miositigyn któraś z Was tu polecała. Może i ja spróbuję tego soku...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Długo brałaś ovarin? Dużo się różnią ?ja się przerzuciłam z Ovarinu na Miositigyn któraś z Was tu polecała. Może i ja spróbuję tego soku...
Mintaj będzie ! Verona zrobiłaś mi dzień swoim słownikiemMi tez tak mówił gin jak dzwoniłam. Że mam nie powtarzać. I w sumie rodzinny też mówił to samo. Że wszystko będzie wiadome na usg. I że to tylko dodatkowy stres dla kobiety [emoji4] I że nie warto, a co ma być mintaj będzie, nawet jak beta przyrasta prawidłowo to może się zatrzymać i tyle...
Ja to bym w sumie zjadła rybkęKtoś tu ma zachciankę na rybkę
To ja zapraszam u mnie dzisiaj rybka "pod pierzynką" z pieczonymi ziemniaczkami i surowka z pora, marchewki i jablka z majonezemJa to bym w sumie zjadła rybkę
Mintaj będzie ! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Verona zrobiłaś mi dzień swoim słownikiem [emoji1787]
O no faktycznie ma to sens choc wiadomo kazda woli zrobic bardziej chyba po to by sie wlasnie uspokoic
Kurde, ale nakusiłaś A właśnie taką zapiekaną bym zjadła póki co muszę zadowolić się pomidorową, ale mąż na kolację obiecał zrobić rybkęTo ja zapraszam u mnie dzisiaj rybka "pod pierzynką" z pieczonymi ziemniaczkami i surowka z pora, marchewki i jablka z majonezem
eee ciutke za duzo do szyjki spokoTaki ?