reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Tak, 14 cykl po wielu latach walki z hormonami, brakiem miesiączki, jeszcze trzy lata temu walczyłam z brakiem @ przez 1,5 roku!! Tak krzyczałam na tych lekarzy, że nie potrafią leczyć, bo te leki nic nie dają, że nie mogę zajść, a tu 14 cykl...

A dziś pisałyśmy o wierze... Dziś pierwszy raz poprosiłam wprost Boga o pomoc. Wiem, że to może wydawać się głupie, ale poprosiłam. A teraz dwie kreski... Jutro rano lecę na betę!!!!
Koniecznie daj znać jak wyniki, ale na pewno będzie beta wysoka :) no ogień z dupy!! 🤩🤩😍😍
PS.. Boże dziewczyny nie wiedziałam że kreseczki "obcych" dziewczyn mogą tak cieszyć 😄 ale się z Wami zżyłam 😍

reklama
A wiecie co jest najlepsza-najgorsze? Mojego ukochanego nie ma w domu. Wróci za kilka godzin. Nie wiem co mam zrobić. Ja naprawdę się tego nie spodziewałam... Powinnam chyba najpierw zrobić betę jutro i po 48 h i może zrobić mu niespodziankę w Walentynki. Zawsze tak chciałam. Dać w pudełku buciki i test. Ale czy ja umiem tak ukryć swoje emocje? :D

Ale chyba będzie tak bardziej fajne do zapamiętania... Tak myślę. Tak samo nie chcę mamie pisać teraz w sms. Kupię jej coś z napisem najlepsza babcia na świecie czy coś, żeby to była pamiętna chwila :D Na Boże Narodzenie życzyła mi jednego - dzidziusia. Kto by pomyślał, że się spełni...

Co o tym myślicie?

Kurde az nie jestem w stanie sobie wyobrazic co czuje kobieta po 14 cyklach staran kiedy sie w koncu udaje- chyba nie usniesz dzis z radosci! A bedziesz musiala do Walentynek wytrzymac!!! Ja nie wiem jak Ty to zrobisz :-)
Ja nie wiem w ogóle co się dzieje, jak się dzieje, co ja mam zrobić XD Siedzę z laptopem na kanapie a obok test i ciągle na niego spoglądam, bo boję się, że zniknie haha

A tu zaraz M. wraca do domu. I jak ja to skryję przed nim? Przecież on czyta we mnie jak w książce XD

A wiecie co jest najlepsza-najgorsze? Mojego ukochanego nie ma w domu. Wróci za kilka godzin. Nie wiem co mam zrobić. Ja naprawdę się tego nie spodziewałam... Powinnam chyba najpierw zrobić betę jutro i po 48 h i może zrobić mu niespodziankę w Walentynki. Zawsze tak chciałam. Dać w pudełku buciki i test. Ale czy ja umiem tak ukryć swoje emocje? :D

Ale chyba będzie tak bardziej fajne do zapamiętania... Tak myślę. Tak samo nie chcę mamie pisać teraz w sms. Kupię jej coś z napisem najlepsza babcia na świecie czy coś, żeby to była pamiętna chwila :D Na Boże Narodzenie życzyła mi jednego - dzidziusia. Kto by pomyślał, że się spełni...

Co o tym myślicie?
A dla mamy to nie troszkę za wczesnie na takie prezenty?

Dziękuje bardzo :)

No to liczę na 3 cyferki conajmniej :)

Edit
Superowo! Dobiłam się do posta z wynikiem.

Gratulacje

Jupi :)

Ekstra betka ;) powtórz po 48 h i sprawdź sobie przyrościk a potem z górki już :)
Ciesze się bardzo! :)

Przykro mi :( Szkoda że ta parszywa @ przyszła znów ...

Idż, idź na monitoring. Doktor zobaczy co i jak z pęcherzykiem ;)

Gratuluję mamuska ❤ ale suuuper!!! 😱 Ja też zaszłam w chorobie jak mi się wydawało że nie ma szans bo organizm się skupia na walce z infekcja a nie tam na zapłodnieniu itd. I prooosze 😃
No u mnie to wygląda na to, że tydzień po wyzdrowieniu po chorobie pojawiła się owulacja i się udało XD

A wczoraj jeszcze mówiłam M., że nic z tego, bo cycki mnie przestały boleć. I żebyśmy może jednak poszli do tej kliniki. HAHA to się zdziwi!! :D

Najwyzej z Ciebie wydusi :)
Ja nie wiem w ogóle co się dzieje, jak się dzieje, co ja mam zrobić XD Siedzę z laptopem na kanapie a obok test i ciągle na niego spoglądam, bo boję się, że zniknie haha

A tu zaraz M. wraca do domu. I jak ja to skryję przed nim? Przecież on czyta we mnie jak w książce XD

reklama

Co o tym myślicie?
Ja bym chciała jak Bóg da zrobić tak samo jak piszesz, ale nawet na chłodno teraz, nie będąc w ciąży nie wiem czy bym dala rade.. Żeby tego nie wykrzyczeć od razu, więc ciekawi mnie czy Tobie się uda :)

Do góry