reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

O jaaaaaa ale gruba krecha!!!!!! Gratulacje!!! To znaczy ze beta juz chyba z milion tysiąc pićset!!!!! Super!!!! O ile dobrze pamietam dzis dzien @?
Właściwie to jutro, ale dostawałam zawsze w nocy, więc nie wiem o której, ale raczej po północy, bo wcześniej nie kładłam się spać :D Dzień szczytu śluzu miałam 28.01, więc zakładam, że wtedy była owulacja i zapłodnienie :)

reklama
Wow!!!! Gratuluję!!! No nie wierzę. 14 cykl, tak?? 😍😍 Dajesz nadzieję dziewczyno! 😍😍 Ale się cieszę z Twoje szczęścia!! 😘
Tak, 14 cykl po wielu latach walki z hormonami, brakiem miesiączki, jeszcze trzy lata temu walczyłam z brakiem @ przez 1,5 roku!! Tak krzyczałam na tych lekarzy, że nie potrafią leczyć, bo te leki nic nie dają, że nie mogę zajść, a tu 14 cykl...

A dziś pisałyśmy o wierze... Dziś pierwszy raz poprosiłam wprost Boga o pomoc. Wiem, że to może wydawać się głupie, ale poprosiłam. A teraz dwie kreski... Jutro rano lecę na betę!!!!

Haha Boże dziękuję <3 Po tamtej chorobie w styczniu nie sądziłam nawet, że się uda... W ogóle nie sądziłam, że kiedykolwiek to zobaczę... 14 cykl...
Kurde az nie jestem w stanie sobie wyobrazic co czuje kobieta po 14 cyklach staran kiedy sie w koncu udaje- chyba nie usniesz dzis z radosci! A bedziesz musiala do Walentynek wytrzymac!!! Ja nie wiem jak Ty to zrobisz :-)

reklama
Haha Boże dziękuję <3 Po tamtej chorobie w styczniu nie sądziłam nawet, że się uda... W ogóle nie sądziłam, że kiedykolwiek to zobaczę... 14 cykl...
Gratuluję mamuska ❤️ ale suuuper!!! 😱 Ja też zaszłam w chorobie jak mi się wydawało że nie ma szans bo organizm się skupia na walce z infekcja a nie tam na zapłodnieniu itd. I prooosze 😃

Do góry