reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

O jaaaaaa ale gruba krecha!!!!!! Gratulacje!!! To znaczy ze beta juz chyba z milion tysiąc pićset!!!!! Super!!!! O ile dobrze pamietam dzis dzien @?
Właściwie to jutro, ale dostawałam zawsze w nocy, więc nie wiem o której, ale raczej po północy, bo wcześniej nie kładłam się spać :D Dzień szczytu śluzu miałam 28.01, więc zakładam, że wtedy była owulacja i zapłodnienie :)

reklama
Wow!!!! Gratuluję!!! No nie wierzę. 14 cykl, tak?? 😍😍 Dajesz nadzieję dziewczyno! 😍😍 Ale się cieszę z Twoje szczęścia!! 😘
Tak, 14 cykl po wielu latach walki z hormonami, brakiem miesiączki, jeszcze trzy lata temu walczyłam z brakiem @ przez 1,5 roku!! Tak krzyczałam na tych lekarzy, że nie potrafią leczyć, bo te leki nic nie dają, że nie mogę zajść, a tu 14 cykl...

A dziś pisałyśmy o wierze... Dziś pierwszy raz poprosiłam wprost Boga o pomoc. Wiem, że to może wydawać się głupie, ale poprosiłam. A teraz dwie kreski... Jutro rano lecę na betę!!!!

Haha Boże dziękuję <3 Po tamtej chorobie w styczniu nie sądziłam nawet, że się uda... W ogóle nie sądziłam, że kiedykolwiek to zobaczę... 14 cykl...
Kurde az nie jestem w stanie sobie wyobrazic co czuje kobieta po 14 cyklach staran kiedy sie w koncu udaje- chyba nie usniesz dzis z radosci! A bedziesz musiala do Walentynek wytrzymac!!! Ja nie wiem jak Ty to zrobisz :-)

reklama
Haha Boże dziękuję <3 Po tamtej chorobie w styczniu nie sądziłam nawet, że się uda... W ogóle nie sądziłam, że kiedykolwiek to zobaczę... 14 cykl...
Gratuluję mamuska ❤️ ale suuuper!!! 😱 Ja też zaszłam w chorobie jak mi się wydawało że nie ma szans bo organizm się skupia na walce z infekcja a nie tam na zapłodnieniu itd. I prooosze 😃

Do góry