ElaStyczna
Fanka BB :)
Ja tez biore a mimo to czasem sobie skoczy akurat w srode mi wypada dzien zazywania. Bedzie dobrzeBiorę dostinex na PRL i euthyrox na tsh zobaczymy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez biore a mimo to czasem sobie skoczy akurat w srode mi wypada dzien zazywania. Bedzie dobrzeBiorę dostinex na PRL i euthyrox na tsh zobaczymy...
Nie no wiecie to nie jest nie wiadomo jaki masaż, parę razy pomaca ręka więc serio wątpię żeby cokolwiek to zmieniało, za to mąż będzie specjalista od cycuchow oby tylko moich [emoji85][emoji1787]
Biorę dostinex na PRL i euthyrox na tsh zobaczymy...
Kurcze tak mi zawsze wieczorem szkoda jak siadam do kompa ze mam takie zaleglosci i juz nie jestem w stanie wszystkiego przeczytac ile sie tu dzieje hehe
Dziewczyny, piątek beta 53,3. Dziś 245! <3
Czekamy! Kurde trzymam kciuki byś w końcu zobaczyła te magiczne ll . To byłby powrót na forum w wielkim styluNiestety nie wytrzymałam i musiałam wysiusiać się o 17:45, więc od tej pory już walczę i czekam 3 godziny Nie wiem czy to ma sens testować o 21 czy nie lepiej rano, ale kupiłam w DOZ jakiś taki mega tani test za niecałe 8 zł z czułością od 10 to nawet mi nie szkoda Zrobię dziś i jutro rano w 14 dpo
trzymam bardzo mocno kciuki!!!!!! beda piekne 2 kreseczki! musza!!!Niestety nie wytrzymałam i musiałam wysiusiać się o 17:45, więc od tej pory już walczę i czekam 3 godziny Nie wiem czy to ma sens testować o 21 czy nie lepiej rano, ale kupiłam w DOZ jakiś taki mega tani test za niecałe 8 zł z czułością od 10 to nawet mi nie szkoda Zrobię dziś i jutro rano w 14 dpo
gratulacje mamusiu!!!!!!!!!! ❤ ❤ ❤Boże... Czy to się dzieje naprawdę?
Cała się trzęsę. Wynik po 1 min. Na DOZ od 10.... serce wali mi jak szalone....
Zobacz załącznik 1078707
Boże... Czy to się dzieje naprawdę?
Cała się trzęsę. Wynik po 1 min. Na DOZ od 10.... serce wali mi jak szalone....
Zobacz załącznik 1078707