reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Kurcze tak mi zawsze wieczorem szkoda jak siadam do kompa ze mam takie zaleglosci i juz nie jestem w stanie wszystkiego przeczytac :D ile sie tu dzieje hehe

U mnie to samo nie przejmuj się haha :)

Dziewczyny, piątek beta 53,3. Dziś 245! <3

Coś pięknego! Gratulacje! ;)

Ciesze się, że większość wiadomości kobitki była pozytywna :) Jeszcze raz ogromne gratulacje!

Wytrwałości dla staraczek.

A ja miałam ostro wkurzający dzień w pracy. Dawno nie byłam taka zła. Umowę przedłużyli mi do listopada... popieprzony grafik w cały świat i jeszcze z pensji mi zabiorą 200 - 300 zł...
Normalnie tylko powybijać to szefostwo z kałasznikowa!

A po za tym podbrzusze napierdziela, @ blisko. Jeszcze 2 dni brania Luteiny...

Niestety nie wytrzymałam i musiałam wysiusiać się o 17:45, więc od tej pory już walczę i czekam 3 godziny 😂 Nie wiem czy to ma sens testować o 21 czy nie lepiej rano, ale kupiłam w DOZ jakiś taki mega tani test za niecałe 8 zł z czułością od 10 to nawet mi nie szkoda 😂 Zrobię dziś i jutro rano w 14 dpo :)
Czekamy! 😃 Kurde trzymam kciuki byś w końcu zobaczyła te magiczne ll ❤️. To byłby powrót na forum w wielkim stylu 😂

Niestety nie wytrzymałam i musiałam wysiusiać się o 17:45, więc od tej pory już walczę i czekam 3 godziny 😂 Nie wiem czy to ma sens testować o 21 czy nie lepiej rano, ale kupiłam w DOZ jakiś taki mega tani test za niecałe 8 zł z czułością od 10 to nawet mi nie szkoda 😂 Zrobię dziś i jutro rano w 14 dpo :)
trzymam bardzo mocno kciuki!!!!!! beda piekne 2 kreseczki! musza!!!

Boże... Czy to się dzieje naprawdę?
Cała się trzęsę. Wynik po 1 min. Na DOZ od 10.... serce wali mi jak szalone....
8C3B8363-79BE-4BF5-AD87-92D94C163E9B.jpeg

reklama
Do góry