reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Kurcze tak mi zawsze wieczorem szkoda jak siadam do kompa ze mam takie zaleglosci i juz nie jestem w stanie wszystkiego przeczytac :D ile sie tu dzieje hehe

U mnie to samo nie przejmuj się haha :)

Dziewczyny, piątek beta 53,3. Dziś 245! <3

Coś pięknego! Gratulacje! ;)

Ciesze się, że większość wiadomości kobitki była pozytywna :) Jeszcze raz ogromne gratulacje!

Wytrwałości dla staraczek.

A ja miałam ostro wkurzający dzień w pracy. Dawno nie byłam taka zła. Umowę przedłużyli mi do listopada... popieprzony grafik w cały świat i jeszcze z pensji mi zabiorą 200 - 300 zł...
Normalnie tylko powybijać to szefostwo z kałasznikowa!

A po za tym podbrzusze napierdziela, @ blisko. Jeszcze 2 dni brania Luteiny...

Niestety nie wytrzymałam i musiałam wysiusiać się o 17:45, więc od tej pory już walczę i czekam 3 godziny 😂 Nie wiem czy to ma sens testować o 21 czy nie lepiej rano, ale kupiłam w DOZ jakiś taki mega tani test za niecałe 8 zł z czułością od 10 to nawet mi nie szkoda 😂 Zrobię dziś i jutro rano w 14 dpo :)
Czekamy! 😃 Kurde trzymam kciuki byś w końcu zobaczyła te magiczne ll ❤️. To byłby powrót na forum w wielkim stylu 😂

Niestety nie wytrzymałam i musiałam wysiusiać się o 17:45, więc od tej pory już walczę i czekam 3 godziny 😂 Nie wiem czy to ma sens testować o 21 czy nie lepiej rano, ale kupiłam w DOZ jakiś taki mega tani test za niecałe 8 zł z czułością od 10 to nawet mi nie szkoda 😂 Zrobię dziś i jutro rano w 14 dpo :)
trzymam bardzo mocno kciuki!!!!!! beda piekne 2 kreseczki! musza!!!

Boże... Czy to się dzieje naprawdę?
Cała się trzęsę. Wynik po 1 min. Na DOZ od 10.... serce wali mi jak szalone....
8C3B8363-79BE-4BF5-AD87-92D94C163E9B.jpeg

reklama
Do góry