reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Wpisz sobie w google clear blue inside. Może coś wywnioskujesz z tych zdjęć Zobacz załącznik 1077872Zobacz załącznik 1077873
hej googlowalam trochę ale zdania są podzielone, znalazłam sporo zdjęć i postów kobiety miały kreski identyczne jak ja po kilku dniach test pokazywał 2-3tydzien ciąży, a znalazłam również takie które tez miały takie kreski jak ja i to nie była ciaza wiec szczerze to nie wiem co myslec o tym...

reklama
Wygląda na to że ta dolna ma mieć dwie. Ale spokojnie poczekaj do jutra i zrób rano, będzie wiadomo [emoji846]
tak tez zrobię cały weekend mam wycięty z wolnego, ciągły stres i kolejny cały dzień przeleciał kiedy tylko czekam aż pójdę spac i wstane rano zeby testować..

Czesc dziewczyny,dzisiaj u mnie 21dc i jakies przeziebienie mnie dopadło,w nocy bylo mi zimno,wstałam zalana potem,w południe zmierzyłam gorączke 37,7

Czesc dziewczyny,dzisiaj u mnie 21dc i jakies przeziebienie mnie dopadło,w nocy bylo mi zimno,wstałam zalana potem,w południe zmierzyłam gorączke 37,7
Wracaj do zdrowia w takim razie😊 37,7 jeszcze nie tak źle. Pij lipę z miodem, a na wzmocnienie Rutinacea max. Na razie nie powinno się brać przeciwprzeziębieniowych tabsów przed @, więc to powinno wystarczyć 😊

Takie blade kreski przecież mogą być jeszcze kilka dni pod rząd, nie wiem po co panikujesz!!! ❤❤❤
No właśnie po co?? Chyba za duzo się naczytalam o ciąży biochemicznej... czasami sama sobie dokładam... same wiecie jak to jest... pragniemy Dzidziusia I to jest silniejsze od nas...
Potrzebuje czasem kopa w tylek... Z pozytywnym nastawieniem.... ja Was podziwiam...

Jak tam Staraczki z terminem@ w przyszłym tygodniu? U mnie dziś 27 dc i 11 dpo (ew. 10 dpo o ile jakimś cudem owu była dzień po szczycie śluzu, a nie w dzień szczytu).

No jakoś tak no nic nie czuję😂 Czasami trochę mi duszno jakby coś mi siedziało na klatce piersiowej. Ale to czasami i znika. Czasem też pobolewają mnie plecy - kość ogonowa promieniująca do łopatek. Delikatnie coś tamczasem mnie zakłuje na dole. Troszkę więcej śluzu, ale minimalnie, zawsze miałam dużo dużo więcej. Brodawki powiększone i piersi jeszcze tkliwe. Probowaliśmy się z M. pokochać, ale było jakby za ciasno. Trochę mnie bolało, jakby wszystko było tam spuchnięte, ale nie chcę nic sprawdzać do terminu @. Termin teoretycznie we wtorek ale w zeszłym cyklu już 13 dnia po owu dostałam plamień i silnych bólów brzucha. Zobaczymy... Dwa dni...

No właśnie po co?? Chyba za duzo się naczytalam o ciąży biochemicznej... czasami sama sobie dokładam... same wiecie jak to jest... pragniemy Dzidziusia I to jest silniejsze od nas...
Potrzebuje czasem kopa w tylek... Z pozytywnym nastawieniem.... ja Was podziwiam...
Masz cień! To już sukces! Nawet nie wiesz jak chciałabym nawet sam cień raz zobaczyć 😃 Będzie dobrze, zobaczysz 😘

A którego masz najczęściej? U mnie od sierpnia 19dc pokazywał już pozytyw a w poprzednim cyklu dopiero 20 do 19 wyglądało to tak. Nawet nie było takiej wyraźnej jak u Ciebie na ostatniej. A 20 już był wyraźny pozytywZobacz załącznik 1077844

Zawsze miałam owulacje 17-18dc. W ciąży z małą w 15dc wyjątkowo, a teraz o ile jutro wyjdzie coś na tych testach to 20dc owu, jeśli w ogóle jaśnie panienka raczy się pojawić 🥴🥴

Bez antybiotyku ciężkiego. Dostałam monural plus po wynikach posiewu będzie pewnie celowany.
Tyle że przy wysokim crp i zakażeniu nerek (a takie miano bakterii wyszło że były mełe szanse że nery bezpieczne) musieliby mi dać antybiotyk dożylnie nie patrząc na ‚ryzyko’ ciąży...

Kochana Monural to ja w ciąży dwa razy brałam

reklama
Wracaj do zdrowia w takim razie😊 37,7 jeszcze nie tak źle. Pij lipę z miodem, a na wzmocnienie Rutinacea max. Na razie nie powinno się brać przeciwprzeziębieniowych tabsów przed @, więc to powinno wystarczyć 😊
dziękuję kochana,lipa juz w użyciu,moj mi podał rutinoscorbin i nakazał leżenie 😂 nie jest zle,ale u mnie zawsze wysokie temperatury po 40 stopni,wiec działam,zeby się nie rozkreciło

Do góry