reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Wpisz sobie w google clear blue inside. Może coś wywnioskujesz z tych zdjęć Zobacz załącznik 1077872Zobacz załącznik 1077873
hej googlowalam trochę ale zdania są podzielone, znalazłam sporo zdjęć i postów kobiety miały kreski identyczne jak ja po kilku dniach test pokazywał 2-3tydzien ciąży, a znalazłam również takie które tez miały takie kreski jak ja i to nie była ciaza wiec szczerze to nie wiem co myslec o tym...

reklama
Wygląda na to że ta dolna ma mieć dwie. Ale spokojnie poczekaj do jutra i zrób rano, będzie wiadomo [emoji846]
tak tez zrobię cały weekend mam wycięty z wolnego, ciągły stres i kolejny cały dzień przeleciał kiedy tylko czekam aż pójdę spac i wstane rano zeby testować..

Czesc dziewczyny,dzisiaj u mnie 21dc i jakies przeziebienie mnie dopadło,w nocy bylo mi zimno,wstałam zalana potem,w południe zmierzyłam gorączke 37,7

Czesc dziewczyny,dzisiaj u mnie 21dc i jakies przeziebienie mnie dopadło,w nocy bylo mi zimno,wstałam zalana potem,w południe zmierzyłam gorączke 37,7
Wracaj do zdrowia w takim razie😊 37,7 jeszcze nie tak źle. Pij lipę z miodem, a na wzmocnienie Rutinacea max. Na razie nie powinno się brać przeciwprzeziębieniowych tabsów przed @, więc to powinno wystarczyć 😊

Takie blade kreski przecież mogą być jeszcze kilka dni pod rząd, nie wiem po co panikujesz!!! ❤❤❤
No właśnie po co?? Chyba za duzo się naczytalam o ciąży biochemicznej... czasami sama sobie dokładam... same wiecie jak to jest... pragniemy Dzidziusia I to jest silniejsze od nas...
Potrzebuje czasem kopa w tylek... Z pozytywnym nastawieniem.... ja Was podziwiam...

Jak tam Staraczki z terminem@ w przyszłym tygodniu? U mnie dziś 27 dc i 11 dpo (ew. 10 dpo o ile jakimś cudem owu była dzień po szczycie śluzu, a nie w dzień szczytu).

No jakoś tak no nic nie czuję😂 Czasami trochę mi duszno jakby coś mi siedziało na klatce piersiowej. Ale to czasami i znika. Czasem też pobolewają mnie plecy - kość ogonowa promieniująca do łopatek. Delikatnie coś tamczasem mnie zakłuje na dole. Troszkę więcej śluzu, ale minimalnie, zawsze miałam dużo dużo więcej. Brodawki powiększone i piersi jeszcze tkliwe. Probowaliśmy się z M. pokochać, ale było jakby za ciasno. Trochę mnie bolało, jakby wszystko było tam spuchnięte, ale nie chcę nic sprawdzać do terminu @. Termin teoretycznie we wtorek ale w zeszłym cyklu już 13 dnia po owu dostałam plamień i silnych bólów brzucha. Zobaczymy... Dwa dni...

No właśnie po co?? Chyba za duzo się naczytalam o ciąży biochemicznej... czasami sama sobie dokładam... same wiecie jak to jest... pragniemy Dzidziusia I to jest silniejsze od nas...
Potrzebuje czasem kopa w tylek... Z pozytywnym nastawieniem.... ja Was podziwiam...
Masz cień! To już sukces! Nawet nie wiesz jak chciałabym nawet sam cień raz zobaczyć 😃 Będzie dobrze, zobaczysz 😘

A którego masz najczęściej? U mnie od sierpnia 19dc pokazywał już pozytyw a w poprzednim cyklu dopiero 20 do 19 wyglądało to tak. Nawet nie było takiej wyraźnej jak u Ciebie na ostatniej. A 20 już był wyraźny pozytywZobacz załącznik 1077844

Zawsze miałam owulacje 17-18dc. W ciąży z małą w 15dc wyjątkowo, a teraz o ile jutro wyjdzie coś na tych testach to 20dc owu, jeśli w ogóle jaśnie panienka raczy się pojawić 🥴🥴

Bez antybiotyku ciężkiego. Dostałam monural plus po wynikach posiewu będzie pewnie celowany.
Tyle że przy wysokim crp i zakażeniu nerek (a takie miano bakterii wyszło że były mełe szanse że nery bezpieczne) musieliby mi dać antybiotyk dożylnie nie patrząc na ‚ryzyko’ ciąży...

Kochana Monural to ja w ciąży dwa razy brałam

reklama
Wracaj do zdrowia w takim razie😊 37,7 jeszcze nie tak źle. Pij lipę z miodem, a na wzmocnienie Rutinacea max. Na razie nie powinno się brać przeciwprzeziębieniowych tabsów przed @, więc to powinno wystarczyć 😊
dziękuję kochana,lipa juz w użyciu,moj mi podał rutinoscorbin i nakazał leżenie 😂 nie jest zle,ale u mnie zawsze wysokie temperatury po 40 stopni,wiec działam,zeby się nie rozkreciło

Do góry