reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny jak boli torbiel ? Mam 4 dni do miesiączki czuje dziwny ból taki napierajacy po prawej stronie jakby na wysokości wzgórza lonowego po prawej stronie .

reklama
Masz cień! To już sukces! Nawet nie wiesz jak chciałabym nawet sam cień raz zobaczyć 😃 Będzie dobrze, zobaczysz 😘
Masz racje !!!!
Nie mogę tak robić... każda z nas tutaj wypatruje Cień Cienia!!! A ja się nad nim keszcze rozczulam I myślę negatywnie ... kuzwa taka durna chwila ,ze to jeszcze nie mój czas ... I że zaczęło się coś od nowego roku w moim i mojego synka zyciu układać
.. I że za pięknie by było...
Niepotrafie się wygadać tutaj na forum ...Ale Też troche przeszłam, jak każda tutaj z Was... I bywa ,ze wszytko wraca

Jak tam Staraczki z terminem@ w przyszłym tygodniu? U mnie dziś 27 dc i 11 dpo (ew. 10 dpo o ile jakimś cudem owu była dzień po szczycie śluzu, a nie w dzień szczytu).

No jakoś tak no nic nie czuję😂 Czasami trochę mi duszno jakby coś mi siedziało na klatce piersiowej. Ale to czasami i znika. Czasem też pobolewają mnie plecy - kość ogonowa promieniująca do łopatek. Delikatnie coś tamczasem mnie zakłuje na dole. Troszkę więcej śluzu, ale minimalnie, zawsze miałam dużo dużo więcej. Brodawki powiększone i piersi jeszcze tkliwe. Probowaliśmy się z M. pokochać, ale było jakby za ciasno. Trochę mnie bolało, jakby wszystko było tam spuchnięte, ale nie chcę nic sprawdzać do terminu @. Termin teoretycznie we wtorek ale w zeszłym cyklu już 13 dnia po owu dostałam plamień i silnych bólów brzucha. Zobaczymy... Dwa dni...
U mnie 26 dc . 11 dni po owu . Ja mam bardzo dziwny nieprzyjemny napierajacy ból po prawej stronie trochę niżej niż jajnik . Boję się bo nie wiem co za ból, bardzo się niepokoje .

Dziewczyny macie jakies doświadczenie z testem baby quick test? Widzialam niby cien cienia ale jak zaschło to zrobiło sie bardziej widoczne i teraz nie wiem czy to nie kreska firmowa? Wiem jak to wyglada na pinku ze robi sie jakby po bokach drugiej kreski zarys ale to teraz nie wygląda tak. Wzielam go bo nie bylo nic innego pod reka.. Hmm 🤔

Masz racje !!!!
Nie mogę tak robić... każda z nas tutaj wypatruje Cień Cienia!!! A ja się nad nim keszcze rozczulam I myślę negatywnie ... kuzwa taka durna chwila ,ze to jeszcze nie mój czas ... I że zaczęło się coś od nowego roku w moim i mojego synka zyciu układać
.. I że za pięknie by było...
Niepotrafie się wygadać tutaj na forum ...Ale Też troche przeszłam, jak każda tutaj z Was... I bywa ,ze wszytko wraca
Nie miej pretensji do siebie 😘 Masz prawo do takich uczuć, pamiętaj 😊 I po to tu jesteśmy, żeby móc się wygadać i żeby ktoś nas zrozumiał 😊

Czy ktoras sie wypowie czy to kreska firmowa czy jednak cien? Baby quick test pierwszy raz go robiłam, pisalam wczesnisj ze lekko cos widzialam a jak zaschło to wyglada to tak
IMG_20200208_200422.jpg

reklama
Do góry