U
użytkownik-a
Gość
Dziewczyny jak boli torbiel ? Mam 4 dni do miesiączki czuje dziwny ból taki napierajacy po prawej stronie jakby na wysokości wzgórza lonowego po prawej stronie .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz racje !!!!Masz cień! To już sukces! Nawet nie wiesz jak chciałabym nawet sam cień raz zobaczyć Będzie dobrze, zobaczysz
U mnie 26 dc . 11 dni po owu . Ja mam bardzo dziwny nieprzyjemny napierajacy ból po prawej stronie trochę niżej niż jajnik . Boję się bo nie wiem co za ból, bardzo się niepokoje .Jak tam Staraczki z terminem@ w przyszłym tygodniu? U mnie dziś 27 dc i 11 dpo (ew. 10 dpo o ile jakimś cudem owu była dzień po szczycie śluzu, a nie w dzień szczytu).
No jakoś tak no nic nie czuję Czasami trochę mi duszno jakby coś mi siedziało na klatce piersiowej. Ale to czasami i znika. Czasem też pobolewają mnie plecy - kość ogonowa promieniująca do łopatek. Delikatnie coś tamczasem mnie zakłuje na dole. Troszkę więcej śluzu, ale minimalnie, zawsze miałam dużo dużo więcej. Brodawki powiększone i piersi jeszcze tkliwe. Probowaliśmy się z M. pokochać, ale było jakby za ciasno. Trochę mnie bolało, jakby wszystko było tam spuchnięte, ale nie chcę nic sprawdzać do terminu @. Termin teoretycznie we wtorek ale w zeszłym cyklu już 13 dnia po owu dostałam plamień i silnych bólów brzucha. Zobaczymy... Dwa dni...
Nie miej pretensji do siebie Masz prawo do takich uczuć, pamiętaj I po to tu jesteśmy, żeby móc się wygadać i żeby ktoś nas zrozumiałMasz racje !!!!
Nie mogę tak robić... każda z nas tutaj wypatruje Cień Cienia!!! A ja się nad nim keszcze rozczulam I myślę negatywnie ... kuzwa taka durna chwila ,ze to jeszcze nie mój czas ... I że zaczęło się coś od nowego roku w moim i mojego synka zyciu układać
.. I że za pięknie by było...
Niepotrafie się wygadać tutaj na forum ...Ale Też troche przeszłam, jak każda tutaj z Was... I bywa ,ze wszytko wraca
Rob rob !!A ja się zastanawiam czy robić jutro, ale po co, pewnie też będzie to samo
Sluz z tego co mowil mi gin nie musi byc widoczny , nie musi sie z nas "lac".
Ja kilka cykli temu zauwazalam go , od pol roku nic a owulacje i tak mam normalnie
Dziewczyny jak boli torbiel ? Mam 4 dni do miesiączki czuje dziwny ból taki napierajacy po prawej stronie jakby na wysokości wzgórza lonowego po prawej stronie .