reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Czy Wam też jest tak zimno? Zaraz zamarznę a leżę pod kocem z herbatą. Nie mogę się ogrzać. Zmierzyłam z ciekawości temp. w pochwie - 37.7 😳

U mnie jest tak ze pierwszego dnia troszke zaczynam czuc. Jak bylam no monitoringach to wtedy juz pecherzyk mial 17,5 na drugi dzien juz mega bolalo a na trzeci przechodzi i tylko jak zle sie uloze to wtedy czulam ze cos tam sie dzialo. Takze u mnie na pewno bol pojawial sie zanim jeszcze pecherzyk pekal. Sluzu tez najwiecej mam w dzien gdy najbardziej boli.
No u mnie tez byly dzisiaj lekkie klucia prawego. I działamy tym bardziej ze jet ochota.
Poza tym kiedys jak robilam testy owu, wyszedl pozytywny około poludnia a wieczorem zaczęły sie bole.
Wiec 3-4 dni wskazane :D

Hej dziewczyny cykle trwają u mnie 27-28 dni dziś jest 24 dc.myslicie że mogę zatestowac?trochę mnie zastanawia brak objawów przedokresowych zawsze na tydzień przed @ bolą mnie piersi i wychodzą syfy na twarzy teraz nic miała któraś tak?? pozdrawiam was😘

Hej dziewczyny cykle trwają u mnie 27-28 dni dziś jest 24 dc.myslicie że mogę zatestowac?trochę mnie zastanawia brak objawów przedokresowych zawsze na tydzień przed @ bolą mnie piersi i wychodzą syfy na twarzy teraz nic miała któraś tak?? pozdrawiam was😘
Miala miala, nie jedna :p
Testuj jesli chcesz :)

reklama
Ja tak miałam, brak syfow na twarzy i jak normalnie z tydzień przed mnie cyce bolały tak w udanym cyklu nie czułam ich tak bardzo jak zazwyczaj 😊

Do góry