Dziekuje :* powiem Wam ze dobija mnie to ze nie wychodzi a to dopiero pol roku statan po roku to ja nie wiem chyba juz bym calkiem sie zniechecila...trzymam mocno kciuki!!!!
reklama
wiola0904
Fanka BB :)
mysle, ze kazda z nas ma takie okresy zalamania ale najwazniejsze to sie nie poddawac i wierzyc ze sie uda!Dziekuje :* powiem Wam ze dobija mnie to ze nie wychodzi a to dopiero pol roku statan po roku to ja nie wiem chyba juz bym calkiem sie zniechecila...
Trzymam kciuki kochanaPrzedwczoraj bardzo mnie ciagnelo w jajnikach przez jeden dzien i potem przestalo to bylo 7 dni po ow. I jakos przeszlo mi przez mysl ze a noz to bylo zaniegzdzenie bo mnie tak ciagnie tylko jakos dzien przed okresem nie wczesniej ale no zobaczymy
Dziekuje :* :* :*Trzymam kciuki kochana
zgredzus
Piszę jeszcze raz, bo chyba post w perworze ilości przepadł. Nie wiem czy któraś pomoże, ale w grupie siła [emoji3] Odebrałam prawie komplet badań i powiem tak wszystko w normie oprócz LH. Ktoś coś m, lekarz 14, a ja już czarne scenariusze tworzę. Robione w 3dc.
bleucoco
@?I nic z tego
ElaStyczna
Musisz kochana uzbroic sie w cierpliwosc do wizyty. Lekarz wszystko wytlumaczy. Ja niestety nie pomoge.Piszę jeszcze raz, bo chyba post w perworze ilości przepadł. Nie wiem czy któraś pomoże, ale w grupie siła [emoji3] Odebrałam prawie komplet badań i powiem tak wszystko w normie oprócz LH. Ktoś coś m, lekarz 14, a ja już czarne scenariusze tworzę. Robione w 3dc.Zobacz załącznik 1077555Zobacz załącznik 1077556Zobacz załącznik 1077557
Pierwszy cykl bez CLO i ani jedynego jajeczka dominojujego ☹
reklama
W czwartek mam nadzieję że już bd coś widać@Gabi2020 Gratuluje pieknego przyrostu! Kiedy wgl usg? :-)