reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja tak miałam, brak syfow na twarzy i jak normalnie z tydzień przed mnie cyce bolały tak w udanym cyklu nie czułam ich tak bardzo jak zazwyczaj 😊
Wkurza mnie to czekanie a dziś to wybitnie jestem zdenerwowana.niewiem co się ze mną dzieje...chyba w poniedziałek kupie test bo to czekanie jest takie straszne.

reklama
a probowalas zglosic sie do Gp? najpierw cos na NHS? wiem jak dziala tam sluzba zdrowia ale czasem mozna trafic na fajnego lekarza, ktory nie wypnie sie na nasze problemy...
Hej w dalszym ciągu nie ogarnelam dodawania postów tutaj, jestem dzień przed okresem zrobiłam kolejny test czy teraz coś widać??
a probowalas zglosic sie do Gp? najpierw cos na NHS? wiem jak dziala tam sluzba zdrowia ale czasem mozna trafic na fajnego lekarza, ktory nie wypnie sie na nasze problemy...
dalej nie ogarnelam dodawania postów przez co tez dodaje go tutaj dzisiaj zrobiłam kolejny test czy nadal nie widać nic i mi się tylko wydaje?

Załączniki

• 0FE9C674-2CEB-4A48-A658-393BB1ADC48C.jpeg
    0FE9C674-2CEB-4A48-A658-393BB1ADC48C.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 151
Hej dziewczyny cykle trwają u mnie 27-28 dni dziś jest 24 dc.myslicie że mogę zatestowac?trochę mnie zastanawia brak objawów przedokresowych zawsze na tydzień przed @ bolą mnie piersi i wychodzą syfy na twarzy teraz nic miała któraś tak?? pozdrawiam was😘
Ale lepiej z rana teraz bd biel 😉

Ja tak miałam, brak syfow na twarzy i jak normalnie z tydzień przed mnie cyce bolały tak w udanym cyklu nie czułam ich tak bardzo jak zazwyczaj 😊
Wkurza mnie to czekanie a dziś to wybitnie jestem zdenerwowana.niewiem co się ze mną dzieje...chyba w poniedziałek kupie test bo to czekanie jest takie straszne.
Myślę że w poniedziałek coś już powinno wyjść, albo jak masz jak to do labo i na betę 😉

Hej w dalszym ciągu nie ogarnelam dodawania postów tutaj, jestem dzień przed okresem zrobiłam kolejny test czy teraz coś widać??
dalej nie ogarnelam dodawania postów przez co tez dodaje go tutaj dzisiaj zrobiłam kolejny test czy nadal nie widać nic i mi się tylko wydaje?
To poranny?

reklama
To test z godziny 16:20 jakoś z dzisiaj poranny robiłam około 2tyg temu dodałam tu zdj widząc kreskę ale dziewczyny pisały ze nic nie widza i tak dzisiaj po pracy zrobiłam testy
Powtorz rano najlepiej.
Z tego co wiem jestes juz po terminie @?

Jesli robilas 2 tyg temu i widzialas cos to dzisiaj powinien byc mega wyrazny. Wiec pewnie Ci sie wtedy tylko wydawalo

Do góry