Wkurza mnie to czekanie a dziś to wybitnie jestem zdenerwowana.niewiem co się ze mną dzieje...chyba w poniedziałek kupie test bo to czekanie jest takie straszne.Ja tak miałam, brak syfow na twarzy i jak normalnie z tydzień przed mnie cyce bolały tak w udanym cyklu nie czułam ich tak bardzo jak zazwyczaj
reklama
Wytrzymam do poniedziałku.Chyba.Miala miala, nie jedna
Testuj jesli chcesz
misiaidymek
Zaciekawiona BB
Hej w dalszym ciągu nie ogarnelam dodawania postów tutaj, jestem dzień przed okresem zrobiłam kolejny test czy teraz coś widać??a probowalas zglosic sie do Gp? najpierw cos na NHS? wiem jak dziala tam sluzba zdrowia ale czasem mozna trafic na fajnego lekarza, ktory nie wypnie sie na nasze problemy...
dalej nie ogarnelam dodawania postów przez co tez dodaje go tutaj dzisiaj zrobiłam kolejny test czy nadal nie widać nic i mi się tylko wydaje?a probowalas zglosic sie do Gp? najpierw cos na NHS? wiem jak dziala tam sluzba zdrowia ale czasem mozna trafic na fajnego lekarza, ktory nie wypnie sie na nasze problemy...
Załączniki
Ale lepiej z rana teraz bd bielHej dziewczyny cykle trwają u mnie 27-28 dni dziś jest 24 dc.myslicie że mogę zatestowac?trochę mnie zastanawia brak objawów przedokresowych zawsze na tydzień przed @ bolą mnie piersi i wychodzą syfy na twarzy teraz nic miała któraś tak?? pozdrawiam was
eMeczk@
Fanka BB :)
Ja tak miałam, brak syfow na twarzy i jak normalnie z tydzień przed mnie cyce bolały tak w udanym cyklu nie czułam ich tak bardzo jak zazwyczaj
Myślę że w poniedziałek coś już powinno wyjść, albo jak masz jak to do labo i na betęWkurza mnie to czekanie a dziś to wybitnie jestem zdenerwowana.niewiem co się ze mną dzieje...chyba w poniedziałek kupie test bo to czekanie jest takie straszne.
Ja widzęHej w dalszym ciągu nie ogarnelam dodawania postów tutaj, jestem dzień przed okresem zrobiłam kolejny test czy teraz coś widać??
dalej nie ogarnelam dodawania postów przez co tez dodaje go tutaj dzisiaj zrobiłam kolejny test czy nadal nie widać nic i mi się tylko wydaje?
misiaidymek
Zaciekawiona BB
Naprawdę??? Boże nie chce się nakręcać... teoche mi się wydaje to aż nie realne bo to 4 lata starań.... nie wiem może jutro rano powtórzę wynik dla pewności co myslisz?Ja widzę
Smerfetka94
To poranny?Hej w dalszym ciągu nie ogarnelam dodawania postów tutaj, jestem dzień przed okresem zrobiłam kolejny test czy teraz coś widać??
dalej nie ogarnelam dodawania postów przez co tez dodaje go tutaj dzisiaj zrobiłam kolejny test czy nadal nie widać nic i mi się tylko wydaje?
misiaidymek
Zaciekawiona BB
To test z godziny 16:20 jakoś z dzisiaj poranny robiłam około 2tyg temu dodałam tu zdj widząc kreskę ale dziewczyny pisały ze nic nie widza i tak dzisiaj po pracy zrobiłam testyTo poranny?
reklama
Smerfetka94
Powtorz rano najlepiej.To test z godziny 16:20 jakoś z dzisiaj poranny robiłam około 2tyg temu dodałam tu zdj widząc kreskę ale dziewczyny pisały ze nic nie widza i tak dzisiaj po pracy zrobiłam testy
Z tego co wiem jestes juz po terminie @?
Jesli robilas 2 tyg temu i widzialas cos to dzisiaj powinien byc mega wyrazny. Wiec pewnie Ci sie wtedy tylko wydawalo