reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Wstałam rano i pomyślałam, że to będzie piękny dzień... Na teście biel ale przyszła @ więc zaczynamy kolejny cykl starań! Tym razem musi się udać [emoji3590] Miłego dnia kochane [emoji8]
IMG_20200205_133032_660.jpeg

Hej kobiety drogie, na poczatku przepraszam, ze to Wam zawracam z tym głowy, ale nadal nie przenioslam sie na sierpniowe mamy, bo mysle, ze na to zbyt szybko. Obecnie aplikacja pokazuje mi 10t2d ciazy, a ja od wczoraj wieczora mam dziwne uczucie hmmm w pochwie chyba...a tak serio to czuje jakby mi sie "otwierala" i w dodatku czuje takie dziwne miniparcie i kłucie, ale nie takie jak na okres tylko jeszcze niżej niz podbrzusze i parcie na siku. Ja totalnie nie wiem co mam o tym myslec, a wizyta u gina dopiero w piatek na 16. Nie spalam pol nocy, bo co chwile wstawalam patrzec czy nie pojawilo sie plamienie. Od przedwczoraj biore invag, bo oczywiscie nabawilam sie infekcji, ale plamien nie mam, jedynie troche żółte upławy, ale wynikajace z infekcji chyba... Oszaleje niedlugo. Czy ktoras z Was tak miala? Bardzo Was przepraszam, za te pytania, ale nie mam nikogo z kim moglabym o tym porozmawiac 😔
kochana na spokojnie... klucia przy infekcjach pochwy sa normalnym objawem. parcie na siku wynika z powiekszajacej sie macicy, ktora uciska na pecherz a jak dobrze kojarze to Ty oczekujesz blizniakow... takze nie denerwuj sie niepotrzebnie. Jesli pojawia sie bole lub skurcze, ktore beda Cie bardzo niepokoic to jedz do szpitala, sprawdza wszystko.
ja mam klucia w pochwie i odbycie w zasadzie gdzies od 9tyg ciazy. pani ginekolog sprawdzala i ph w porzadku, infekcji nie mam. powiedziala, ze to normalne ale jesli masz jakiekolwiek watpliwosc to szpital, niech sprawdzaja. zdrowko Twoje i dzieciaczkow najwazniejsze!

Ostatnia edycja:
Ech [emoji849] Chyba, że wcześniej przyjdzie @ i problem z głowy [emoji23] Brzuch cały czas mnie boli, co chwila do wc biegam [emoji1745]
Mikstura ale ja polecam Bobo test wykrył mi betę 15 więc serio a te co niby 10 wykrywają pokazały mi ze nie jestem w ciąży [emoji1745]‍[emoji3601]

U mnie też był taki. Jakby miał rosnąć 100%to musiałby być 54 w czwartek tydzień temu A był 74 [emoji4] Czyli mialam prawie 150%[emoji4] Czyli wszytko ok [emoji4]
Cudowne jest to ze liczyłam na 25 żeby ten przyrost był chociaż 66 proc a tu takie zaskoczenie!

reklama
Do góry