reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Cześć, dziewczyny, trochę czasu mnie nie było... Aktualnie mój 21dc 6dpo, potwierdzona testem owu, a przynajmniej tak mi się wydaje. Ogólnie nie nastawiam się za mocno w tym cyklu, bo nie było zbyt intensywnych starań (mąż był w delegacji), ale wiadomo nadzieja umiera ostatnia. Mam trochę tkliwe piersi. Planuję testować w piątek. A jak tam u Was? Gratuluję dzisiejszych kreseczek i bet :)
U mnie też dziś 6 dpo, 11-12.02 termin @ 😊

A ja potrzebuje rady, dziś biel i to totalna, w prawdzie wydaje mi się że coś majaczy ale głowy nie dam.
Testować jutro czy dopiero w środę? [emoji848]
Mam 2 testy na zapasie, pink plytkowy 10 i paskowy jakiś z rosmana.
Jak coś w środę mogę dokupić jakiś.
Co sądzicie?
Aha i dzisiaj popołudniu po drzemce dla urody ;) obudziłam się z taka zgaga że szok ;/

Ten płytowy daewoo masz 10? Bo mi dzisiaj pink 20 pokazał blada kreske A jestem 5 dni po terminie @ [emoji2368][emoji2368]
A ja potrzebuje rady, dziś biel i to totalna, w prawdzie wydaje mi się że coś majaczy ale głowy nie dam.
Testować jutro czy dopiero w środę? [emoji848]
Mam 2 testy na zapasie, pink plytkowy 10 i paskowy jakiś z rosmana.
Jak coś w środę mogę dokupić jakiś.
Co sądzicie?

reklama
Nic nie szkodzi, ja sama mam problem zapamiętać wszystkie informacje [emoji6] Staram się o pierwsze [emoji4]

Ja tez:) Myślałam ze może masz juz potwierdzone, ze starania od tylu przy naszym tyłozgięciu są skuteczne :p W każdym bądź razie ja w tym cyklu przetestuje i zobaczę czy coś z tego będzie [emoji2]

Do góry