reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Nie powinnam tego pisać, ale napiszę z własnego doświadczenia. Tak jak nie mamy wpływu na początku ciąży na pewne rzeczy, tak uwierzcie mi, że pod koniec również - ja doskonale o tym wiem. Sama ta myśl stresuje już każdą z nas, więc naprawdę każda powinna robić tak żeby tych dodatkowych stresów sobie nie robić. To czas na przyjemności (jasne rozkładanie nóg co miesiąc i grzebanie przez lekarza) i kokon ochronny :)

reklama
Mam to samo [emoji7][emoji7][emoji7]
No u mnie akurat normalne chyba bo pamiętam, że w pierwszej ciąży byłam pewna, że w niej nie jestem bo "zaraz dostanę okres" [emoji23] te piersi jedynie mnie zastanowiły, że inaczej ten ból odczuwam. Wczoraj w nocy chciałam się na brzuchu położyć i nie ma takiej opcji w ogóle. Ból od pach, na dole i na górze

No u mnie akurat normalne chyba bo pamiętam, że w pierwszej ciąży byłam pewna, że w niej nie jestem bo "zaraz dostanę okres" 😂 te piersi jedynie mnie zastanowiły, że inaczej ten ból odczuwam. Wczoraj w nocy chciałam się na brzuchu położyć i nie ma takiej opcji w ogóle. Ból od pach, na dole i na górze
Ja z piersiami miałam tak samo plus te okropne żyły na nich!!!! I było mi gorąco a ja wieczny zmarzluch :)

No u mnie akurat normalne chyba bo pamiętam, że w pierwszej ciąży byłam pewna, że w niej nie jestem bo "zaraz dostanę okres" 😂 te piersi jedynie mnie zastanowiły, że inaczej ten ból odczuwam. Wczoraj w nocy chciałam się na brzuchu położyć i nie ma takiej opcji w ogóle. Ból od pach, na dole i na górze
Ja mam tylko dziwne sutki ale to pewnie dlatego że dopiero 15 🧐

Wiem Kochana! Ja jestem mega panikara, zresztą już to wiecie [emoji16][emoji2368] Ale na serio muszę wyluzować, nie będę się przejmować kreski cycki bolą, brzuch pobolewal krwawien, żadnych plamien nie ma. Także chyba wszystko jest ok! [emoji7][emoji7] Dzięki! [emoji173][emoji7] Normalnie Was kocham za to podtrzymywanie na duchu! [emoji173][emoji7] Fajnie że jesteście!
zrob kochana tak, zeby Tobie bylo dobrze! o jedno Cie prosze... nie rob pieronie juz testow! pelen relaks!!! ciesz sie rosnacym brzuszkiem i nie stresuj sie juz bo maluszek bedzie nerwowy!!! a ma byc przeciez szczesliwy!

Tak chyba mniej. Już stwierdziłam że jest napewno wszystko ok, wszystko jak należy A tym głupim testom tym bardziej Pinkom wierzy nie będę! Musi być wszystko dobrze!![emoji173][emoji173][emoji7]
a mniej się będziesz stresować przez ten tydzień do wizyty jak nie powtórzysz bety?

reklama
Do góry