Rudaa94
Fanka BB :)
Gratuluje
Są! Beta 53,56
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Są! Beta 53,56
Ja tez jestem od wczoraj tutaj i nie mogę nadążyć Ale, super tutaj jestMuszę jeszcze dużo u was nadrobić bo macie zawrotne tępo pisania[emoji2960] ale na spokojnie chwila czasu i wszystko przeczytam[emoji4]
Cześć dziewczyny. U mnie 30dc (ostatni cykl 29dniowy, do tej pory 31-33dniowy), teoretycznie 12dpp - na teście 25 biel. Myślę, że okres niedługo się pojawi.
Dziewczyny piękne kreseczki:-) ❤
U mnie 1dc nie zdazylam zrobić testu:-/
Dziewczyny teraz pomyślcie że jestem nienormalna
Napisalm wam ta wiadomość przed wstaniem z łóżka, kiedy w nocy obudził mnie ból jak na @ i na spaniu wstałam zazyc tabletkę i założyć podpaske.ale wstaje rano i nie ma kropli krwii to zrobiłam ten test i widzę to .....
Narazie jestem bardzo powsciagliwa co do tego i nie zasypujcie mnie gratulacjami proszę,choć nie ukrywam że tak bardzo bym chciała aby to była prawda
Zobacz załącznik 1075609
Hey dziewczyny, mogę do Was dolaczyc?
P. S. Gratulacje wszystkiem dziewczynom z dwiema kreskami!
Czekam w kolejce na bete za 4 godziny będę miała jasność bo też im nie ufam:-)
2 dzień cyklu... Echh gdyby tak można było przyspieszyc jakoś czas.. [emoji849]
W ogóle wczoraj się z mężem trochę powygłupialiśmy w sypialni i dzisiaj mam zakwasy na cyckach haha jakim cudem można tam mieć zakwasy- nie wiem, ale je mam
Gratulacje jestem chyba jakas durna, ale przy każdej Waszej becie, czuje jakby to byla mojaSą! Beta 53,56
GratulacjeSą! Beta 53,56
Dzień dobry! 10 dpo ❤❤❤ prawie zemdlałam i kolana mi się trzęsą słaba kreska jeszcze ale pojawiła się w 4 minutach tak jak producent zaleca. Test o czułości
superrr piękne...❤ trzymam kciukiDzień dobry! 10 dpo ❤❤❤ prawie zemdlałam i kolana mi się trzęsą słaba kreska jeszcze ale pojawiła się w 4 minutach tak jak producent zaleca. Test o czułości 10
Są! Beta 53,56
Ja podobnie z terminem bo 9dni do @ póki co nic nie bolisuperrr piękne...❤ trzymam kciuki
ja mam 8 dni do @... brzuch juz boli... A ja nadal robię sobie zludna nadzieję...
❤Oooo a kto to wrócił?! Czekałam na Ciebie i często myslalam jak tam u Ciebie cieszę się, że już wydrowialas ❤ to teraz tylko czekać na Twoje dwie kreseczki