reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
U mnie test negatywny..I brązowe plamienie..I.morze łez....pierwszy raz zrobiłam test ..pierwszy raz miałam nadzieję.Staramy się 9 miesięcy Ale nigdy mój organizm nawet nie dał mi czuć że może być ok...tydzień wcześniej już miałam objawy...To był cykl stymulowany..było lamette był zastrzyk..czemu się nie udało? dziewczyny załamka Total;( nie mogę przestać płakać
Trzymaj się
HappyBabyMama
Dziewczyny może pytanie trochę głupie... Ale jaką pozycje polecacie przy staraniach?[emoji85]
Waszą ulubioną
Patla9393
Ty na doleWaszą ulubioną
HappyBabyMama
Moze pytanie glupie... Ale, jak test owulacyjny wyszedl dzisiaj pozytywny to najlepiej sie przytulać dziś czy lepiej jutro?
W ciągu 36 h będzie owu wiec najlepiej od dziś przez 3 dni
NatS91
To u mnie był taki ostatni dzien 2019, było strasznie!! Ale bedzie dobrze, pamietaj że kolejny może być tym ostatnim! tule mocno!U mnie test negatywny..I brązowe plamienie..I.morze łez....pierwszy raz zrobiłam test ..pierwszy raz miałam nadzieję.Staramy się 9 miesięcy Ale nigdy mój organizm nawet nie dał mi czuć że może być ok...tydzień wcześniej już miałam objawy...To był cykl stymulowany..było lamette był zastrzyk..czemu się nie udało? dziewczyny załamka Total;( nie mogę przestać płakać
bleucoco
Przytulam mocno. Wiem co czujesz. Jedyne co mogę powiedzieć to to, że to cierpienie minie. Przyjdzie kolejny cykl i przyjdą nowe nadzieje ;*U mnie test negatywny..I brązowe plamienie..I.morze łez....pierwszy raz zrobiłam test ..pierwszy raz miałam nadzieję.Staramy się 9 miesięcy Ale nigdy mój organizm nawet nie dał mi czuć że może być ok...tydzień wcześniej już miałam objawy...To był cykl stymulowany..było lamette był zastrzyk..czemu się nie udało? dziewczyny załamka Total;( nie mogę przestać płakać
bleucoco
Ja mam tyłozgięcie, to ja muszę na boku i na boku od samego początku dla nas najwygodniejsza i nic mnie nie boli W innych niestety boli i długo nie wytrzymujęDziewczyny może pytanie trochę głupie... Ale jaką pozycje polecacie przy staraniach?[emoji85]
reklama
Jagoda1986
Zaciekawiona BB
Dziękuję dziewczyny :*
Ja wiem Ze Wy rozumiecie i to dużo znaczy
Ja wiem Ze Wy rozumiecie i to dużo znaczy