Daraa_94
Fanka BB :)
Wszystko się ułoży zobaczysz [emoji3531] to Twoje pierwsze dzieci?Jestem przerazona...[emoji15]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko się ułoży zobaczysz [emoji3531] to Twoje pierwsze dzieci?Jestem przerazona...[emoji15]
Weź, ja mam pierwszy cykl po odstawieniu i już jestem tak niecierpliwa, ze ojacie ileeeee to jeszcze do chociażby testowania!Ja też jeszcze jestem w trakcie opakowania i jeszcze jedno na mnie czeka, też jestem ciekawa jak po tych tabletkach będzie :-) Trzymam kciuki !
Super!! Zazdroszcze strasznie!! Dlugo się staracie?Przerazona, bo to moja poerwsza ciaza, pierwsze II kreski i od razu taka informacja
Rok 2020 dwie II... dwa zarodki... same „2” Gratulacje KochanaPrzerazona, bo to moja poerwsza ciaza, pierwsze II kreski i od razu taka informacja
Moje podwojne gratulacjeDziewczyny wrocilam z wizyty od ginekologa...ciaża bliźniacza...