reklama
Anna 1988
Fanka BB :)
Badanie śluzu to lepiej olać. W cyklu którym się udało cały czas miałam bardzo mało białego śluzu. W zasadzie to się zastanawiałam czy to czasem nie jest cykl bezowulacyjny. Dopiero 23 dnia cyklu pojawił się płodny śluz ale tylko na parę h. I jest dalej tak jak było mało śluzu i biały.
Jak powinien wyglądać śluz po zapłodnieniu? [emoji848]
Dorciaaaa88
W wynikach cytologii dokladnie napisali: "stwierdza sie inne zmiany nienowotworowe: zmiany odczynowe zwiazane z zapaleniem (lacznie z typowymi zmianami reparacyjnymi)" dostalam na to macmirror complex.Jakie leki masz przepisane? Mi w cyto wyszly zmiany zapalne nabłonka które w tym momencie dołączam ale pani doktor stwierdziła że to nie przeszkadza w staraniach...
Sama już nie wiem
Obawiam sie, że test jest wadliwy.. Kreska w miejscu, w którym nie powinno jej być. Ja bym powtórzyłaDziewczyny. Negatywny czy cień cienia? Bo oszaleje.
Właśnie ja też miałam mało i biały a dziś sporo i taki jakby płodnyBadanie śluzu to lepiej olać. W cyklu którym się udało cały czas miałam bardzo mało białego śluzu. W zasadzie to się zastanawiałam czy to czasem nie jest cykl bezowulacyjny. Dopiero 23 dnia cyklu pojawił się płodny śluz ale tylko na parę h. I jest dalej tak jak było mało śluzu i biały.
Wesoła_Aga
Już nie gadajcie o tym śluzie, bo taki mam i zaraz sobie wkręce coś a mam być oazą spokoju przynajmniej jeszcze tydzień (17dc).
Matka. Wariatka
U mnie właśnie jakoś dziwnie z tym sluzem. Wczoraj wieczorem wylew dosłownie wody(?) pozniej cisza i teraz znów. Bardzo leeki przezroczysty śluz dosłownie prawie jak woda do wczoraj był gestawy, kremowy biały a wczoraj i dziś coś takiego plus pobolewanie zwiększa się jakby na @?
Matka. Wariatka
Omg!!!! Gratuluję podwójnie! Ale super!Dziewczyny wrocilam z wizyty od ginekologa...ciaża bliźniacza...
reklama
Daraa_94
Moja wymarzona [emoji3531]serdeczne gratulacje [emoji3531] co Ty na to kochana?
Dziewczyny wrocilam z wizyty od ginekologa...ciaża bliźniacza...