reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

ja tez bym na endometrium nie patrzyla... 7 dni po owulacji, w 30 dniu cyklu mialam 7mm. kiedys dziewczyny tu pisaly ze ponizej jesli jest ponizej 8mm to sie zarodek nie zagniezdzi a jak sie okazalo bylam w ciazy...
Dokładnie. Ja jak bylam 17 na kontroli to miałam tak grube endometrium że lekarz (ale nie moj kontrola w szpitalu) nie wiedząc że u mnie to norma mowil ze tego samego dnia dostane miesiączkę.... A dzis mamy 31 🙈

Nie powiem bo gdzieś wyczytałam że to może być początek raka macicy czy coś takiego ale staram się nie wierzyć wujkowi Google....

reklama
Dokładnie. Ja jak bylam 17 na kontroli to miałam tak grube endometrium że lekarz (ale nie moj kontrola w szpitalu) nie wiedząc że u mnie to norma mowil ze tego samego dnia dostane miesiączkę.... A dzis mamy 31 🙈

Nie powiem bo gdzieś wyczytałam że to może być początek raka macicy czy coś takiego ale staram się nie wierzyć wujkowi Google....
ja odkad znalazlam sobie guzki w piersi i plamilam po przytulankach czasami i wyczytalam u wujka google ze mam raka piersi i raka szyjki macicy to staram sie juz nie studiowac wujkowych porad. jak sie okazalo mialam cysty w piersiach i polipa na szyjce :) na cale szczescie szybko usuneli

a nie masz endometriozy?
Dokładnie. Ja jak bylam 17 na kontroli to miałam tak grube endometrium że lekarz (ale nie moj kontrola w szpitalu) nie wiedząc że u mnie to norma mowil ze tego samego dnia dostane miesiączkę.... A dzis mamy 31 [emoji85]

ja odkad znalazlam sobie guzki w piersi i plamilam po przytulankach czasami i wyczytalam u wujka google ze mam raka piersi i raka szyjki macicy to staram sie juz nie studiowac wujkowych porad. jak sie okazalo mialam cysty w piersiach i polipa na szyjce :) na cale szczescie szybko usuneli
Nooo wujaszek Google nigdy nie jest dobrym wyjściem w takich kwestiach... Ile ja już nowotworów sobie zdiagnozowałam przez dziada to kurna głowa mała! 😂

Witamy [emoji6]
Cześć Dziewczyny!
Witałam się z Wami jakiś czas temu, mogę dołączyć?
Staramy się z mężem o trzeciego malucha, mąż jest po zabiegu usunięcia jednego jądra, za nami jedna ciąża biochemiczna w styczniu tego roku (po prawie 8 msc starań) [emoji20]
Czas nas goni, mam 35 lat [emoji6]
Teraz jestem w 21 dc (zakładam, że jakieś 7dpo), nie mogę się doczekać testowania.

Któraś z Was pisała i szarych kreskach na teście - ja jestem przykładem, że kreski nie muszą być różowe - szara kreska na Bobo teście w 24dc (po kilku godzinach zrobiła się biała, ale widoczny był ślad) oznaczała u mnie wczesną ciążę.

reklama
Do góry