Matka. Wariatka
Fanka BB :)
Nooo pytasz czy dzik sra w lesie przecież to oczywista oczywistość. Tylko czekałam aż ktoś dołączy testujemy! Mam testy o czułości 10Testujemy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo pytasz czy dzik sra w lesie przecież to oczywista oczywistość. Tylko czekałam aż ktoś dołączy testujemy! Mam testy o czułości 10Testujemy?
Nooo wujaszek Google nigdy nie jest dobrym wyjściem w takich kwestiach... Ile ja już nowotworów sobie zdiagnozowałam przez dziada to kurna głowa mała! [emoji23]
Hahaha zobaczymy kurde jutro co będzie pewnie już o 4 rano będę w toalecie się modlić nad kawałkiem obsikanego plastiku
Choć sama nie wiem... Jutro dopiero 8 dpo niby są laski co im wychodzą kreseczki (jedna ledwo co ale jest) ale sama nie wiem... Testować czy nie testować? Oto jest pytanie!
Miałyśmy się powstrzymywaćTestujemy?
A tak w ogóle to kto kiedy planuje testowac? Ja @ mam mieć 12 lutego i może najwcześniej 10lutego zatestuje
No wiem... No ale nie wytrzymam chyba i głowa mi eksploduje. Easy, zobaczę biel vizira i mi zejdzie ciśnienie i szajba trochęJa bym się trochę wstrzymała, ale każdy robi jak jej tam dusza podpowiada (albo diabełek )
E to już bliżej jak dalejU mnie dopiero 10dc, poki co czekam z utęsknieniem na owulacje [emoji16]
[emoji16][emoji16][emoji16] na to liczę [emoji16][emoji16][emoji16]E to już bliżej jak dalej