reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Po tabletkach może być okres później, a ta kreska na teście pod lampą to wybacz ale pewnie jakaś fabryczna i nic tam nie było.
W sobotę zamknięte:(
Cóż, pozostaje mi czekać. Pani w aptece powiedziała mi, że jej blada kreska wyszła dopiero po 2 tygodniach od spodziewanej miesiączki. Więc też absurdalna sytuacja.

reklama
Cóż, pozostaje mi czekać. Pani w aptece powiedziała mi, że jej blada kreska wyszła dopiero po 2 tygodniach od spodziewanej miesiączki. Więc też absurdalna sytuacja.
Nie martw sie, mi pierwszy test Pink 10 nie pokazal ciazy blizniaczej przy becie 53 takze te testy to tez juz brac z przymruzeniem oka trzeba. Jak tylko bedziesz miala mozliwosc lec na bete. Moze skoro Twoj szef jest spoko to pozwoli Ci sie urwac na chwile z pracy (moze odpracujesz ten czas pozniej) zebys zrobila bete? Wtedy bedziesz wiedziala na czym stoisz nie bedziesz bez sensu sie stresowac i myslec

Nie martw sie, mi pierwszy test Pink 10 nie pokazal ciazy blizniaczej przy becie 53 takze te testy to tez juz brac z przymruzeniem oka trzeba. Jak tylko bedziesz miala mozliwosc lec na bete. Moze skoro Twoj szef jest spoko to pozwoli Ci sie urwac na chwile z pracy (moze odpracujesz ten czas pozniej) zebys zrobila bete? Wtedy bedziesz wiedziala na czym stoisz nie bedziesz bez sensu sie stresowac i myslec
Bardzo dziękuję za podniesienie mnie na duchu 😘
W poniedziałek nie mogę bo mam w pracy zebranie, ale postaram się w tygodniu o dzień wolny i to załatwię.

Cholerka... szkoda :( Eh te macice. Ciągle płatają jakieś figle...

Hmm dziwnie z reguly szybko robią... to jak jeszcze nie ma to pewnie już nie ma co lukać. Zajrzyj rano na stronkę....

Nieeee... nie tak miało być!

Cholerka :(

Przykro mi naprawdę kobitki, że tak wyszło. Myślałam, że posypią sie fajne kreseczki... Wiem jak to jest zobaczyć betę niską albo 1 kreche :(. Paskudne uczucie.
Chciałabym byc wtedy facetem i olać temat, żeby spływał po mnie jak po kaczce...

Kobitki może dziwne pytanie ale
Myślicie że endometrium w 10 dc jak ma 12 mm to nie za dużo jak na tą fazę??

Hm jutro chyba pójde na hama do doktora po pacjentkach :D niech luknie na wynik, bo zwariuje 🤔 🤔 Ja to jednak jestem trujo-dupa...
Hmmm endometrium to dziwna rzecz. I nie warto trzymać się norm. Ja np jak bylam na usg w 5 tyg ciazy tuz przed strata mialam 25 mm...

Nie chce straszyc naprawdę ale ja brałam tabletki anty przez 2 lata prawie. Wiem, że o wiele dłużej niż Ty ale mi lekarz powiedział że mój przypadek nie był wcale taki "dziwny" i że to normalne a mianowicie - po odstawieniu tabletek dostałam krawiwenie. Myślałam, że zaczął się cykl i spoko. Jednak okres nie pojawil się aż 2 miesiące prawie 🙄 nie całe 2 miesiace mój organizm potrzebował by się "otrząsnąć" z tego i wyjść na prostą. Plus dwa cykle następne były bezowulacyjne. Mam nadzieję, że u Ciebie nie będzie to aż tyle trwało albo, że się wam jednak jakoś udało 🤷‍♀️ a jeśli nie jesteś w ciąży to życzę byś szybko mogła zacząć nowy cykl i starania ❤️

reklama
Hmmm endometrium to dziwna rzecz. I nie warto trzymać się norm. Ja np jak bylam na usg w 5 tyg ciazy tuz przed strata mialam 25 mm...
ja tez bym na endometrium nie patrzyla... 7 dni po owulacji, w 30 dniu cyklu mialam 7mm. kiedys dziewczyny tu pisaly ze jesli jest ponizej 8mm to sie zarodek nie zagniezdzi a jak sie okazalo bylam w ciazy...

Do góry