reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Po tabletkach może być okres później, a ta kreska na teście pod lampą to wybacz ale pewnie jakaś fabryczna i nic tam nie było.
W sobotę zamknięte:(
Cóż, pozostaje mi czekać. Pani w aptece powiedziała mi, że jej blada kreska wyszła dopiero po 2 tygodniach od spodziewanej miesiączki. Więc też absurdalna sytuacja.

reklama
Cóż, pozostaje mi czekać. Pani w aptece powiedziała mi, że jej blada kreska wyszła dopiero po 2 tygodniach od spodziewanej miesiączki. Więc też absurdalna sytuacja.
Nie martw sie, mi pierwszy test Pink 10 nie pokazal ciazy blizniaczej przy becie 53 takze te testy to tez juz brac z przymruzeniem oka trzeba. Jak tylko bedziesz miala mozliwosc lec na bete. Moze skoro Twoj szef jest spoko to pozwoli Ci sie urwac na chwile z pracy (moze odpracujesz ten czas pozniej) zebys zrobila bete? Wtedy bedziesz wiedziala na czym stoisz nie bedziesz bez sensu sie stresowac i myslec

Nie martw sie, mi pierwszy test Pink 10 nie pokazal ciazy blizniaczej przy becie 53 takze te testy to tez juz brac z przymruzeniem oka trzeba. Jak tylko bedziesz miala mozliwosc lec na bete. Moze skoro Twoj szef jest spoko to pozwoli Ci sie urwac na chwile z pracy (moze odpracujesz ten czas pozniej) zebys zrobila bete? Wtedy bedziesz wiedziala na czym stoisz nie bedziesz bez sensu sie stresowac i myslec
Bardzo dziękuję za podniesienie mnie na duchu 😘
W poniedziałek nie mogę bo mam w pracy zebranie, ale postaram się w tygodniu o dzień wolny i to załatwię.

Cholerka... szkoda :( Eh te macice. Ciągle płatają jakieś figle...

Hmm dziwnie z reguly szybko robią... to jak jeszcze nie ma to pewnie już nie ma co lukać. Zajrzyj rano na stronkę....

Nieeee... nie tak miało być!

Cholerka :(

Przykro mi naprawdę kobitki, że tak wyszło. Myślałam, że posypią sie fajne kreseczki... Wiem jak to jest zobaczyć betę niską albo 1 kreche :(. Paskudne uczucie.
Chciałabym byc wtedy facetem i olać temat, żeby spływał po mnie jak po kaczce...

Kobitki może dziwne pytanie ale
Myślicie że endometrium w 10 dc jak ma 12 mm to nie za dużo jak na tą fazę??

Hm jutro chyba pójde na hama do doktora po pacjentkach :D niech luknie na wynik, bo zwariuje 🤔 🤔 Ja to jednak jestem trujo-dupa...
Hmmm endometrium to dziwna rzecz. I nie warto trzymać się norm. Ja np jak bylam na usg w 5 tyg ciazy tuz przed strata mialam 25 mm...

Nie chce straszyc naprawdę ale ja brałam tabletki anty przez 2 lata prawie. Wiem, że o wiele dłużej niż Ty ale mi lekarz powiedział że mój przypadek nie był wcale taki "dziwny" i że to normalne a mianowicie - po odstawieniu tabletek dostałam krawiwenie. Myślałam, że zaczął się cykl i spoko. Jednak okres nie pojawil się aż 2 miesiące prawie 🙄 nie całe 2 miesiace mój organizm potrzebował by się "otrząsnąć" z tego i wyjść na prostą. Plus dwa cykle następne były bezowulacyjne. Mam nadzieję, że u Ciebie nie będzie to aż tyle trwało albo, że się wam jednak jakoś udało 🤷‍♀️ a jeśli nie jesteś w ciąży to życzę byś szybko mogła zacząć nowy cykl i starania ❤️

reklama
Hmmm endometrium to dziwna rzecz. I nie warto trzymać się norm. Ja np jak bylam na usg w 5 tyg ciazy tuz przed strata mialam 25 mm...
ja tez bym na endometrium nie patrzyla... 7 dni po owulacji, w 30 dniu cyklu mialam 7mm. kiedys dziewczyny tu pisaly ze jesli jest ponizej 8mm to sie zarodek nie zagniezdzi a jak sie okazalo bylam w ciazy...

Do góry