Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Piekne kreseczki! Gratulacje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie się zastanawiam dlaczego mam go brać ale byłam u dwóch lekarzy i jak i jeden tak i drugi każą go brać 1x dziennieJa Acard biorę, ale z powodu zwężenia tętnicy mózgowej, pytałam ginekologa, neurologa i radiologa czy można brać w ciąży i mówili, że tak. O pierwszą ciążę starałam się pół roku, o drugą już dwa lata. Także nie wiem, czy Acard jakoś pomaga na to.
Gratuluję i życzę wszystkiego dobrego! ❤❤❤Udało się. Ale to dopiero początek ciężkiej drogi. Oby tym razem się udało.Zobacz załącznik 1065213
Ja też jeszcze jestem w trakcie opakowania i jeszcze jedno na mnie czeka, też jestem ciekawa jak po tych tabletkach będzie :-) Trzymam kciuki !Właśnie mi lekarz dał zielone światło bezpośrednio po odstawieniu, wiec działamy nie mierze temperatury, nie badam śluzu - po prostu próbujemy co dwa dni. Czekam tu na wieści, ze Wam się udało
Przytulam...Dziewczyny, dostałam okres [emoji22]
Cień jest. Ale czemu tak jakoś bardzo z boku? Wydawało mi się że te kreski powinny być bliżej siebie...Dziewczyny. Negatywny czy cień cienia? Bo oszaleje.
Dlatego nie wiem jak to odczytaćCień jest. Ale czemu tak jakoś bardzo z boku? Wydawało mi się że te kreski powinny być bliżej siebie...
Może powtórz test rano wtedy jeżeli to faktycznie druga kreska powinno być ja widać w dalszym ciągu . Ile masz na @??Dlatego nie wiem jak to odczytać