reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny korzystajac, ze nas tu tyle chcialabym o cos zapytac... w ogole nie w temacie, tak dla rozluznienia atmosfery wiec jesli ktorejs przeszkadza pytanie to przepraszam..., albo omińcie albo dajcie znac to usune zeby nerwow za duzo nie bylo...
mam dlugie wlosy... bardzo dlugioe. i jeszcze bardziej geste. gestosc taka, ze idac do fryzjera, zazwyczaj mowia ze w zyciu takich wlosow nie widzialy. problem taki, ze wlosy sa jak szczotka druciana... sztywne, po 40 minutach suszenia a nastepnie godzinie prostowania efekt pieknych wlosow utrzymuje sie okolo godziny. po tym czasie wygladam jak mop, moglabym nimi podloge zmywac 😂 😂 😂 doradzicie jakas dobra odzywke? probowalam wszystkiego... jajka, jedwab, tansze odzywki, drozsze odzywki, ze splukiwaniem, bez splukiwania. i dalej sa cholernie przesuszone, matowe i po prostu paskudne :(
Polecam grupe włosing na fb albo na yt kanal wwwlosy.pl :) t troche zaglebisz sie o co chodzi z równowaga peh , jakie produkty do Twojego typu wlosow sie nadaja, moze warto wprowadzic olejowanie :)

reklama
Jutro ostatni dupek i czekamy na @ i zaczynamy starania chociaż mam obawy czy mój M sobie poradzi... Ostatnio 4dni zostały u nas moje 8letnie bratanicę a M nie wykazał zaangażowania. Zero zainteresowania czy są głodne, jak im wypełnić czas... Zaczęłam się zastanawiać czy da radę, czy sobie poradzi z byciem tatą...

Mnie dziś też naszla taka myśl czy on sobie poradzi czy zostanę z tym sama... Dziś mam takie nerwy na niego a miał być owocny cykl. Może nie jest nam pisane mieć wspólne dzieci.
Jutro ostatni dupek i czekamy na @ i zaczynamy starania chociaż mam obawy czy mój M sobie poradzi... Ostatnio 4dni zostały u nas moje 8letnie bratanicę a M nie wykazał zaangażowania. Zero zainteresowania czy są głodne, jak im wypełnić czas... Zaczęłam się zastanawiać czy da radę, czy sobie poradzi z byciem tatą...

Mnie dziś też naszla taka myśl czy on sobie poradzi czy zostanę z tym sama... Dziś mam takie nerwy na niego a miał być owocny cykl. Może nie jest nam pisane mieć wspólne dzieci.
No ja liczę, że sobie poradzą. Tym bardziej, że to nie wpadka a planowane kilka miesięcy więc chyba są świadomi. Mój M mówi, że swoje to swoje i naszym na pewno będzie umiał się zająć..

reklama
Do góry