Daraa_94
Fanka BB :)
Bralas jakieś tabletki na tsh?
Mam wyniki chyba wszystko ok?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam wyniki chyba wszystko ok?
Nie nigdy nie miałam z nim problemu a aktualnie z tabletek to biorę tylko Ovarin, Wit D, zelazo, magnez i luteinęBralas jakieś tabletki na tsh?
Nie nigdy nie miałam z nim problemu a aktualnie z tabletek to biorę tylko Ovarin, Wit D, zelazo, magnez i luteinę
Lekarz oczywiście może dać skierowanie na betę. Dziewczyny, nie wprowadzajcie w błąd - to jak najbardziej refundowane badanie !!!
Mi lekarz powiedział że niby IO nie mam, chociaż wyniki moglyby być lepsze, ale dostaje leki profilaktycznie ze wzgledu na pcos. Moja insulina na czczo 10 a po godzinie 40, HOMA mi wychodzi 2,2.
No i przyszła 1 dc zaczynamy zabawę
Beta zrobiona.
oczywiście jadę sobie juz po badaniu do pracy. I czuje te fale wilgoci, i już wiem że przyszła @, wchodzę na zakład prosto do łazienki gnam.
A tu NIC tyllo śluz.
i mam takie nerwy od rana ze ohoho trzymajcie mnie.
Najgorsze jest to że jak mi sie przesuneła owu(chociaż czułam ją w terminie owu) albo mialam dwie o ile to możliwe, to teoretycznie, zeszłotygodniowe boboseksy mogłyby coś podziałać, ale brzuch mnie od tygodnia na okres naparza i juzż powoli trace nerwy.
Być kobietą być kobietą nanananananananna
Ok laski, za dużo jak dla mnie. Chwilowo się od Was wypisuje bo tu chciałam mieć odskocznię, pogadać z dziewczynami które są na podobnym etapie jak ja. A nie ciągle przepychanki po których ciężko się przebić do jakiś postów na temat. Przeczekam dymy parę dni i wrócę jak się uspokoitymczasem tak czy siak trzymam kciuki. Mam nadzieję że to hormony ciążowe Wmai targają
Ps milion razy bardziej lubiłam czytać o ogórkowej niż takie coś ,
Sorry dziewczyny ale ja się wylogowuje. Bo to już jest chore. Ciągnięta telenowela bo pani która zawiniła czuje się teraz ofiarą. Przegięłam wiem i przeprosiłam.
Chore zrobiło się to forum.
Może wroce jak się ogarniemy i będzie znowu normalnie.
Mam nadzieję że te które są w październikowych wszystko bd okej a reszcie życzę szczęśliwych 2 kresek
Ja 2lasnie bete zrobiłam i usłyszałam, że wyniku w poniedziałek. Zwariuje do tego czasu, albo zdążę dostać okres
A norprolac jest porównywalny do bromergon i czy ma lepsze działanie? Jaki miałaś wyjściowy wynik prolaktyny ?Ja biorę norprolac co drugi dzień po pół tabletki po msc stosowania prolaktyna wrocila mi do normy
Faktycznie nie jest zle [emoji846]
Ja z kolei nie mam pcos, tylko IO. Byłam tez na konsultacji u diabetologa i niestety ale muszę brać te leki... ehhh...
Mam pytanie w takim razie. Pozwalasz sobie przy nich na lampkę wina? Ja totalnie nie i nie pije w ogóle alkoholu od maja 2018, czyli od kiedy zaszłam w ciąże z córką
Wlasnie to w diagnostyce, myślałam, że będzie dzisiaj. A, że tam zawsze bez kolejek i blisko to zrobiłam tam przed pracą :/
Ja zostanę
A właśnie miałam pytać czy już po pobraniu jesteś
Jejku a mi dziś się tasak nie chce . Dobrze że dziś piąteczek
@ nadal nie ma
Dziewczyny które miały robione hsg. Mialyscie parę dni po badaniu plamienia/krwawienia ?
Jasne, chociaż wiem że się nie powinno, ale jeden drink czy lampa wina raz na jakiś czas przeciez nie powinna zaszkodzić [emoji57]