reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Lekarz oczywiście może dać skierowanie na betę. Dziewczyny, nie wprowadzajcie w błąd - to jak najbardziej refundowane badanie !!!

Mi jak dawał skierowanie to i tak i tak musiałam zaplacić. To że może Tobie się udało uniknąć opłaty to OK, ale to nie znaczy, że jeste tak wszędzie :) U mnie robią tylko za free w szpitalu na oddziale/IP.

Mi lekarz powiedział że niby IO nie mam, chociaż wyniki moglyby być lepsze, ale dostaje leki profilaktycznie ze wzgledu na pcos. Moja insulina na czczo 10 a po godzinie 40, HOMA mi wychodzi 2,2.

Faktycznie nie jest zle [emoji846]
Ja z kolei nie mam pcos, tylko IO. Byłam tez na konsultacji u diabetologa i niestety ale muszę brać te leki... ehhh...
Mam pytanie w takim razie. Pozwalasz sobie przy nich na lampkę wina? Ja totalnie nie i nie pije w ogóle alkoholu od maja 2018, czyli od kiedy zaszłam w ciąże z córką

No i przyszła :) 1 dc zaczynamy zabawę ;)

Przykro mi :( Szkoda, że nie tym razem.

Ale napewno w tej babce jeszcze wiele zapędu i dobrze, niech go wykorzysta na owocne starania.

Bo seksem się trzeba cieszyć... to chyba mój największy problem... W OGÓLE mnie już nie cieszy...

Beta zrobiona.
oczywiście jadę sobie juz po badaniu do pracy. I czuje te fale wilgoci, i już wiem że przyszła @, wchodzę na zakład prosto do łazienki gnam.
A tu NIC tyllo śluz.
🤬 i mam takie nerwy od rana ze ohoho trzymajcie mnie.
Najgorsze jest to że jak mi sie przesuneła owu(chociaż czułam ją w terminie owu) albo mialam dwie o ile to możliwe, to teoretycznie, zeszłotygodniowe boboseksy mogłyby coś podziałać, ale brzuch mnie od tygodnia na okres naparza i juzż powoli trace nerwy.
Być kobietą być kobietą nanananananananna

To rozumiem, że wynik dziś??

Koniecznie dawaj znać :) :) Czekamy!

Ok laski, za dużo jak dla mnie. Chwilowo się od Was wypisuje bo tu chciałam mieć odskocznię, pogadać z dziewczynami które są na podobnym etapie jak ja. A nie ciągle przepychanki po których ciężko się przebić do jakiś postów na temat. Przeczekam dymy parę dni i wrócę jak się uspokoi
emoji6.png
emoji846.png
tymczasem tak czy siak trzymam kciuki. Mam nadzieję że to hormony ciążowe Wmai targają
emoji16.png

Ps milion razy bardziej lubiłam czytać o ogórkowej niż takie coś ,
emoji849.png
emoji1745.png
emoji6.png
Sorry dziewczyny ale ja się wylogowuje. Bo to już jest chore. Ciągnięta telenowela bo pani która zawiniła czuje się teraz ofiarą. Przegięłam wiem i przeprosiłam.
Chore zrobiło się to forum.

Może wroce jak się ogarniemy i będzie znowu normalnie.

Mam nadzieję że te które są w październikowych wszystko bd okej a reszcie życzę szczęśliwych 2 kresek

Dziewczyny zrobicie jak uważacie.

Po prostu bądźmy konsekwentne w tym co piszemy. Jak piszę, ze odpuszczam temat to to robie! Wykażmy się jakimś rozsądkiem i zamilczmy.

Trzeba się skupić na temacie bierzącym i wiodącym - to jest dopiero problem!!

Ja 2lasnie bete zrobiłam i usłyszałam, że wyniku w poniedziałek. Zwariuje do tego czasu, albo zdążę dostać okres
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png

Może będzie jednak szybciej?? Masz wyniki online czy coś?

Jasne, chociaż wiem że się nie powinno, ale jeden drink czy lampa wina raz na jakiś czas przeciez nie powinna zaszkodzić [emoji57]
Faktycznie nie jest zle [emoji846]
Ja z kolei nie mam pcos, tylko IO. Byłam tez na konsultacji u diabetologa i niestety ale muszę brać te leki... ehhh...
Mam pytanie w takim razie. Pozwalasz sobie przy nich na lampkę wina? Ja totalnie nie i nie pije w ogóle alkoholu od maja 2018, czyli od kiedy zaszłam w ciąże z córką

Wlasnie to w diagnostyce, myślałam, że będzie dzisiaj. A, że tam zawsze bez kolejek i blisko to zrobiłam tam przed pracą :/

Nie dali Ci kodu kreskowego z numerem? Ja robiłam w diagnostycę dostałam kod i mialam wyniki on-line tego samego dnia. Sprawdź no :D

Ja zostanę 🙋🙋🙋

A właśnie miałam pytać czy już po pobraniu jesteś 😬

Jejku a mi dziś się tasak nie chce . Dobrze że dziś piąteczek :)
@ nadal nie ma :(
😨😨

Jezu!! nie strasz kobieto. Myślałam że sobie coś zraniłaś o TASAK a to miało być inne słowo uff...

Dziewczyny które miały robione hsg. Mialyscie parę dni po badaniu plamienia/krwawienia ?

Ja miałam ze 3 dni - to zupełnie normalne. Mnie o tym poinformowano.

reklama
Do góry