reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Wiem dlatego sobie dziś darowałam.
Zarwana nocka, pobudka co 3 godziny bo się coś złego śniło synowi.
A co do sexu to luuuz.
Ja tak przez 3 miesiące sobie darowalam bo zawsze coś się działo że nie mogłam zrobić i po 3 miesiącach prolaktyna 113 A norma do 20 . Cieszę się ze to zdiagnozowalam Ale jednocześnie mam do siebie żal że tak późno bo może była by już trochę unormowana . Ja biorę bromergon i mimo że się strasznie bałam bo naczytalam się o skutkach ubocznych brania tego leku to powiem szczerze że mi nic nie jest więc dziewczyny nie bójcie się go brać . Podstawą jest zaczecie od maleńkiej dawki i przyzwyczajenie organizmu .
Za miesiąc idę na powtórkę badania i zobaczę czy coś się poprawia

Dziewczyny, na relaks polecam kolorowanki antystresowe[emoji23] Mąż mi kupił i nieźle wciąga [emoji23] Sorki za offtopic[emoji6]Zobacz załącznik 1074634
Wow ale śliczne 🙃

Słuchajcie jeżeli by mi się torbiel zrobiła i dlatego jeszcze okresu nie ma to bym to jakoś czula? W sensie jakiś ból jajnika czy coś? Ostatni raz torbiele miałam w wieku 17 lat ,ale wtedy mi mega boleśnie pękały aż wylądowałam na IP 😬

Skoro Cię nie śmieszą to proponuję się wyluzować i więcej dystansu do siebie! [emoji4] Naprawdę! [emoji4] Nic złego na myśli nie miałam, A tym bardziej nie chciałam nikogo urazić [emoji4]
Mnie takie żarty nie śmieszą no ale ja skończyłam już ten temat. Wolę interesować się tutaj staraczkam niż tym co tam piszecie. Tamta grupa zianteresuje się jak bóg da dwie kreski w przyszłym tygodniu luz za dwa

reklama
Do góry