reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Oj powiem Wam dziewczyny,, ze mi się 4 razy tak zdarzyło niestety a ciąży nie było. Nawet biochemicznej. Beta 0 i wykluczona przez gina.. i to tylko na pinku strumieniowym i bobo teście żółtym z rossmana... aaa ja facellle często mi po czasie pokazuje kreske..
Jedynie co zauwaylam to te oszukane kreski nie są różowe a szare [emoji2370]
To może być mega istotną informacja [emoji846]
U mnie wychodzą szare ( jak moje życie po pierwszym negatywnym teście [emoji12][emoji23])
Może właśnie w tym jest różnica między wczesnym pozytywnym testem. Może on musi być różowy. Dopiero jak to napisałaś to sobie uświadomiłam że wszystkie które oglądałam ( u innych oczywiście) były zaróżowione. Moje to szara szarość. Zero koloru. Niby szarość modna w tym sezonie ale niech już ode mnie idzie. No i znowu moja nadzieja uleciała [emoji1745] ale przynajmniej wiem mniej więcej czego mam szukać na tych cholernych testach [emoji854][emoji23]

reklama
U mnie wychodzą szare ( jak moje życie po pierwszym negatywnym teście [emoji12][emoji23])
Może właśnie w tym jest różnica między wczesnym pozytywnym testem. Może on musi być różowy. Dopiero jak to napisałaś to sobie uświadomiłam że wszystkie które oglądałam ( u innych oczywiście) były zaróżowione. Moje to szara szarość. Zero koloru. Niby szarość modna w tym sezonie ale niech już ode mnie idzie. No i znowu moja nadzieja uleciała [emoji1745] ale przynajmniej wiem mniej więcej czego mam szukać na tych cholernych testach [emoji854][emoji23]

Spokojnie, może być tak,, ze ta szarość tylko mnie się trzyma [emoji23]
Nie masz @, na teście coś majaczy, coraz optymistyczniej to wyglada [emoji846]

Tak sie czasami zastanawiam czy nie lepiej wyslac maila do producenta zeby doprecyzowali te testy [emoji14] i zrobili zywsze kolory np jakis czerwony i zielony :D [emoji23] weszlam w fotki teraz i patrze a moja byla bezpłciowa :D ni w ta ni w tamta [emoji23]

Dziewczyny, na relaks polecam kolorowanki antystresowe[emoji23] Mąż mi kupił i nieźle wciąga [emoji23] Sorki za offtopic[emoji6]
IMG_20200131_125442.jpeg

Moje zm początku też były szare... bp cienie są szare, różowe to już bladziochy [emoji4][emoji16]

reklama
Do góry