reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

O orgazmie słyszałam ale o oralu to ci dopiero nowina [emoji28]
Generalnie to najlepiej jest jak para ma orgazm w tym samym czasie, wowczas plemniki się tak jakby wsysają [emoji16][emoji16][emoji16]
Jednoczesny orgazm sprzyja zapłodnieniu
Aaaaa i jeszcze ostatnio czytałam badania, ze sex oralny również sprzyja płodności...

reklama
Co za burak. Moze lepiej żeby poszła się skonsultować z innym ginem ???
Tak siostra pójdzie do innego ten lekarz nawet nie pokazał jej usg a bety nawet nie chciał widzieć
Chamow niestety nie brakuje, wypaleni zawodowo, wpadają w rutynę, wyladowujac się na pacjentkach. Mam kilka koleżanek przy kości i każda z nich urodziła zdrowego dzidziusia [emoji6] także powiedz siostrze żeby jak najszybciej znalazla lekarza "z powolaniem" [emoji16]
Siostra 4 lata temu przy większej wadze była w ciąży z siostrzenica i nic kompletnie nic się nie działo, miała cc ale to z powodu wagi tylko zlego ułożenia dziecka... Ale lekarz jakieś dnooo....

Tak siostra pójdzie do innego ten lekarz nawet nie pokazał jej usg a bety nawet nie chciał widzieć

Siostra 4 lata temu przy większej wadze była w ciąży z siostrzenica i nic kompletnie nic się nie działo, miała cc ale to z powodu wagi tylko zlego ułożenia dziecka... Ale lekarz jakieś dnooo....
Tez mialam cc bo syn się nie odwrócił glowką do dolu. Takze mialam podobnie jak twoja siostra [emoji4]

A jaki wpływ na organizm na wolny testoreton? Ja badalam ale wykly, który był w normie.
Są takie cykle w których nie ma w ogóle pęcherzyków. Kazdej kobiecie zdarzają się cykle bezowulacyjne. Czasem za brak owu odpowiada też za wysoka prolaktyna, albo za duże stężenie testosteronu. Ja byłam teraz 3 cykle na clo, nie miałam monitoringu bo czasowo bym tego nie ogarnęła niestety , lekarz mnie uprzedzil o ryzyku wystąpienia torbieli. Bylam tydzien temu na wizycie i nie mialam ani jednego torbiela. Wniosek taki ze albo wszystkie pęcherzyki pekly (jesli byly) albo torbiel jesli byla to sie wchlonela sama, albo nie mialam owulacji. Prolaktyne mam ok, testosteron wolny mam zbadać w przyszłym tyg i strasznie się boję ze wyjdzie za wysoki, a wtedy lekarz ma zamiar wprowadzic tabsy anty na 6 miesięcy i będzie 6 miechow w plecy ...

reklama
Do góry