reklama
Parsley
Fanka BB :)
Tylko ze mój się może zorientować, bo zaraz po leżę na brzuchu z poduszka [emoji16] Zalecenie od gina ze względu na tyłozgięcie macicy, ale rzeczywiście działa bo przy innych pozycjach większość żołnierzyków ucieka.
Czy mogłabyś coś więcej napisać? Tez mam tyłozgięcie, ale nie wiedziałam ze potem trzeba przybierać specjalne pozycje [emoji85]
ForgetMeeNot
Czy mogłabyś coś więcej napisać? Tez mam tyłozgięcie, ale nie wiedziałam ze potem trzeba przybierać specjalne pozycje [emoji85]
Generalnie to najlepiej jest jak para ma orgazm w tym samym czasie, wowczas plemniki się tak jakby wsysają [emoji16][emoji16][emoji16]
Jednoczesny orgazm sprzyja zapłodnieniu
Aaaaa i jeszcze ostatnio czytałam badania, ze sex oralny również sprzyja płodności...
Matka. Wariatka
Dobrze jest przecież, ładnie przyrosła. Wrzuciłaś w kalkulator?Dziewczyny mam wyniki.
Boję się że słabo...
26.01 -13.25
30.01-73.23
wiola0904
bardzo ladny przyrost nic sie nie boj... przyrost dwudniowy jest ponad 120%. wszystko jest w jak najlepszym porzadku. teraz jak najmniej stresu, nie rob juz testow ciazowych, duzo usmiechu i radosci, zeby dzidzius mogl szczesliwie rosnac!Dziewczyny mam wyniki.
Boję się że słabo...
26.01 -13.25
30.01-73.23
Paulina_1982
.
Ostatnia edycja:
jestemtu
Nie, mam do Lublina ok 80 km [emoji4] ale warto się kawałek przejechać do lekarza z polecenia bo bardzo zawiodłam się na swoich poprzednich lokalnych ginekologachNastępna lublinianka? ,[emoji846]
reklama
wiola0904
Verona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masz bardzo ladny przyrost! bardzo prawidlowy wiec przestan panikowac!!! bo sama siebie nakrecasz niepotrzebnie! dzidziusiowi potrzeba spokoju i radosci a nie Twojego co chwilowego szukania problemow bo beta nie taka, bo kreska na tescie za jasna! musisz opanowac emocje, kazda kobieta ma inny przyrost, niewazne, ze ktoras w tym samym dniu cyklu ma bete 3 razy wyzsza niz Twoja, wazny jest sam przyrost % a nie jej wartosc w dany dzien. podejdz do tego na spokojnie.... przeciez napisane, ze przyrost hormonu jest w normie wiec czym sie stresujesz tym razem? bo ja juz zauwazylam, ze Ty jak dziewczyny pisza jakies rady to rzucasz sie, ze chcesz myslec pozytywnie a co chwile tak naprawde sama sobie wymyslasz problemy, jak nie porownujesz czyjes testy to wymyslasz, ze moze beta za niska bo tamta miala wysoka, to zle a moze tamto. mysl pozytywnie! zero stresu bo to najwazniejsze teraz!Wrzuciłam. Taki wynik.
Ja się zaraz osram że stresu.Zobacz załącznik 1074313
Ostatnia edycja: