reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Jeszcze mi byłam. Tu dziewczyny mi doradzimy że na razie nie ma sensu. Ja bete miałam 13.25 w niedzielę popo Ale testy z dnia na dzień ciemniejsze. Dzisiejsza kreska bardzo wyraźna, wrzucalam dziś, nie wiem czy widziałaś [emoji4]
A byłaś u ginekologa po zbadaniu bety? Jeśli tak, to co mówił?

A ja dzisiaj 😭
jestem w delegacji za granicą, wracam w dopiero piątek wieczorem a ostatnie kochanie się było w poniedziałek...
testy LH (wczoraj negatyw) - na tym z paskami ciemniejszy to właściwy, jasny kontrolny.
No mówi się, że w sluzie płodnym plemniki żyją kilka dni, więc szansa jest, że się uda..i tak nie możesz już nic zrobić, więc trzeba wierzyć że jakiś tam czeka 😉

Jeszcze mi byłam. Tu dziewczyny mi doradzimy że na razie nie ma sensu. Ja bete miałam 13.25 w niedzielę popo Ale testy z dnia na dzień ciemniejsze. Dzisiejsza kreska bardzo wyraźna, wrzucalam dziś, nie wiem czy widziałaś [emoji4]
Nie widziałam niestety, nie wiem czy się dokopię do tego posta :(

Nie widziałam niestety, nie wiem czy się dokopię do tego posta :(
No to masz [emoji4] w 4 dni z takiego niewidocznego cienia jest już kreseczka [emoji4]
20200129_110428.jpeg

reklama
Do góry