reklama
Verona26
Fanka BB :)
Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Ja pierdziu ogórkowa góra!! Chłop Ie z chaty wygna[emoji23][emoji23][emoji23]
Dziewczyny a ja w niedziele miałam na obiad ogorkowa w poniedziałek tez bo została. Dziś ugotuje tez ogorkowa na jutro i w sobotę tez zrobię ogorkowa . Wkraczam w te dni wiec ogorkowa musi być co drugi dzień
Jakby któraś miała ochotę na super film obejrzałam i samo sedno
Film pokazujący kiedy przychodzi tak naprawdę dziecko ! W którym momencie naszego życia .
locala
Dziękuję [emoji8]
Link do: Wyniki wyszukiwania "Conceive Plus aplikatory" ja zakupiłam tu ale jeszcze nie mam okazji wyprobowac bo zamiast owulacji torbiel
locala
To rzeczywiście takiego lekarza to że świeczka szukać, dobrze że takiego masz pod ręką.
U mnie niby też jest sporo lekarzy na NFZ, ale wiecie co... Minęło chyba z conajmniej 7 lat zanim trafiłam na jakiegoś z głową, widzą, podejściem i w ogóle. Przyjmował mnie na NFZ ale do jakichś 2 lat się sprywatyzował. Wiem, że jak do niego zajrzę (i on do mnie ) to nie wyrzucę kasy w błoto.
Monitoringi mi robi za darmo a tez by wcale nie musiał. Jak nie było przy 1 ciąży widać serduszka to też mu dupę trułam tydzień w tydzień i kasy nie wziął.
Niedawno był na urlopie, także byłam zmuszona iść na NFZ do innego, ale o dziwo też mnie miło zaskoczył. Zapytał jak mi może pomóc, czy potrzebuje jakieś skierowanko? Może bym chciała hormony zrobić czy coś no szok...
Dwa+Trzy
Ja tu widzę cień, jak ten wczorajszy. Tylko dlaczego dranie nie ciemnieją..Proszę
sundee23
Może jest tak wcześnie, może owulacje miałam innego dnia niż myślałam, nie wiem samaJa tu widzę cień, jak ten wczorajszy. Tylko dlaczego dranie nie ciemnieją..
reklama
locala
65 zł za betę [emoji33][emoji33]
Dobę zrobię jutro progeteron i bete A ile kosztuje badanie progeteronu? Bo u mnie za bete wołają 65 zl