reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Hejka!

Ja dziś miałam wizyte, z małą i ze mną wszystko oki rozwarcie nie postepuje szyjka oki. GBS pobrane. Moja mała wazy 2340g, ułożona główkowo! kolejna wizyta za 3 tyg!

Marcia - no ja wróciłam od lekarza i siedze sobie na łózku. nic mi się nie chce, także podobnie jak ty z leniem sie zakumplowałam :)

reklama
Kasia super wiesci, ale juz corcia duza :-) ciekawe ile moj krolewicz wazy mam nadzieje ze jutro sie dowiem bo ide na nfz gdzie oni zawsze maja jakis problem jaki sprzet taka jakosc badania ale w nastepny piatek mam prywatna wizyte z dokladnym usg wiec spoko

Kasia--> dobre wiadomości, tak trzymać:tak:

Ja jutro mam wizytę. Odebrałam dziś wyniki badań krwi i moczu i o ile mocz OK, to krew trochę poleciała, ale mam nadzieję, że to przez tę wysoką, już, ciążę.

Ja dzisiaj robilam badanie siuskow i progesteron i w siuskach wyszly dosc liczne bakterie kazalam zrobic posiew na wszelki wypadek i mam ph strasznie duze bo 7 ale za to progesteron mi wystrzelil jak glupi bo mam prawie 200:szok:

Wow Marcia - Twój progesteron zaskakuje, no organizm w tej kwestii nie chce Cię już martwic i współpracuje! No te bakterionki w moczu - udreka ciężarnych! nie wiem kiedy masz wizyte ale możesz sobie kupić ten żuravit czy cos, w apteke kobietki doradza, chyba ze do ginki bedziesz pisać!

Hejka jestem :)
Beta chyba dobra. Po 72hz 325 wzrosła do 823,8 :) No i TSH zrobiła i jest zaje.....1,43 :) Bardzo się cieszę. Wychodzi na to ,żę chyba jestem w ciąży :)

Avensis- dobrze ,że wyniki nie są jakieś bardzo niepokojące. Pod koniec mogą być lekkie rozbieżności :)
Kasieczku- super że maleńka rośnie :)
Marciu- nie no kochana, zaszalałaś z tym progesteronem :) I tak trzymać :)

Teraz przeżyć tydzień i w następny wtorek wizyta i podglądanko :)

Emalia, super wiesci !!! :)

Kasieczek, corcia ladnie rosnie :)

Marcia, no ja tez mialam bakterie to dali mi w szpitalu Urosept.

Basik, hop hop, jak sie czujesz?

A ja doswiadczam ostatnio jakiegos apogeum dolegliwosci. Nie wiem czy to moze ta Spasmolina tak na mnie dziala? :0 W nocy mam straszne poty, budze sie cala zlana a stopy i dlonie lodowate !!! Ide do lazienki a tam: czerwone wypieki jak po solarium !!!! Myslalam ze mam goraczke ale nie... Cisnienie ok130/80 a ja niskocisnieniowa zazwyczaj. W nocy dretwieja mi tez biodra i nogi, czuje mrowki i nie moge spac. Do tego spacerki na siusiu co 30min :/ Ale najgorsze te poty i uderzenia goraca, az mi twarz płonie a stopy zlane zimnym potem ....
Takie oto mam dni ostatnio...

reklama
Emalka super , potem ci wrzuce linka do strony z kalkulatorem przyrostu bety ale mam go na ipadzie a teraz pisze z telefonu.

kasia zurawine pije juz od soboty a wizyte mam jutro wiec jak ginka uzna ze trzeba cos dac to na pewno da troche mnie bola plecy tak jakby nerki i powiem szczerze ze spodziewalam sie gorszych wynikow. A co do progesteronu to w szoku bylam ale przynajmniej poki co odpoczne od lutki

Nanncy nie wiem kochanie co ci poradzic takich dolegliwosci to ja nie mialam koniecznie powiedz o tym ginowi

Do góry