reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Cześć dziołszki :-)

Ja już też nie mogę się doczekać na owu... Strasznie się wlecze ten czas:no:

W piątek idę zrobić badania na tarczycę i tą nieszczęsną prolaktynę. Mam nadzieję że trochę sie uspokoiło bo już nie wiem co jest grane. Jak się nic nie zmieni to staranka w lutym pewnie i tak nic nie dadzą.

reklama
CHyba wstałas lewą nogą, Ty i takie nastawienie Annie?? Nie świruj:-) Będzie dobrze!! Ty + seksi komplecik + plus muzyka + Łukasz widzący to wszystko = mega staranka i duuuużo zołnierzyków :-D

Kasia jakbyś zgadła ;-) mój stary nie mógł spac i pół nocy się trzaskał po domu aż wreszcie stwierdził że się ogoli o 2 w nocy :confused:
może za bardzo świruję... :-) mam nadzieję że te tony tabletek dziennie które łykam zadziałają i zdarzy się cud :-)

No ja muszę Cię tu opieprzyć i do pionu przywrócić, bo zaczynasz gadać od rzeczy!:-) No przeciez po to łykasz by zadziałały! Głowa w górę! słońce jest!:-) ( u mnie przynajmniej :) )

U nas śnieżyca na maksa :baffled: i dobrze bo ja lubię taką pogodę. A już najlepiej mi się zasypia jak jest wichura.

A jak się dzisiaj czujesz Kasia? lepiej coś? seksior był? :-)

:-D cześć! wróciłam do rzeczywistości po przeczytaniu 3 części Greya i mam straszny niedosyt tej książki :-D mało mi i mało.

Annie. wszystko będzie dobrze! ja też łykam tonę leków i czasami mam tego dość i powyżej uszu, ale widzę że działają ... TSH mam ładne, prolaktyna też jest w porządku a kiedyś miałam wynik 33.38 ng/ml

U mnie pogoda brzydka, szaro-ponuro. Ja czytałam książkę do końca i mój G sobie też ściągnął jakiegoś e booka. ;-)
Teraz dostaliśmy propozycję pracy weekendowej. Kolega G z pracy chce właśnie jeździć i spytał się czy my byśmy też nie chcieli bo to zawsze taniej na paliwo a trzeba dojechać 20 km. Tylko ja się zastanawiam czy mi G nie padnie na ryj. 7 dni w tygodniu do pracy i w weekendy 12 godzin, ale jak obliczyliśmy same soboty (wykluczając niedzielę) to dorobilibyśmy sobie ponad 1000 zł :-D więc chyba na to pójdziemy - ale trzeba dowiedzieć się czy tylko soboty wchodzą w grę - bo G się wykończy jak by miał wrócić o 4 z tamtej pracy i o 6 iść do drugiej.

Mnie pobolewa gardło - zapewne dlatego,że leki popijam zimną wodą :baffled: ale już sobie mieszam na letnią. I do tego wczoraj miałam ponad 37 stopni temperatury a czuje się wyśmienicie :-D

a co do staranek to chyba mi padło na łeb bo mam takie luzackie podejście,że HO! - może dlatego,że wiem iż nic z tego nie będzie? Może,może. Ale przyjemnie tak nie myśleć który to dzień cyklu i uprawianie seksu bez żadnej presji, i widzę że G chyba też wyluzował ;)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki, też się z Wami witam z rana. Jakoś od wczoraj chodzę taka też źle nastawiona, że czekanie, że znowu będzie @, że czuję się tak samo jak w poprzednim miesiącu....:-(

U nas śnieżyca na maksa :baffled: i dobrze bo ja lubię taką pogodę. A już najlepiej mi się zasypia jak jest wichura.

A jak się dzisiaj czujesz Kasia? lepiej coś? seksior był? :biggrin2:

dzisiaj jest spoko, a seksior - czekam az mój się obudzi! :biggrin2: Co bym na śpiocha nie musiała! No ale nie zauwazyłam dzis jakiegoś skoku tempki! no ale jakby nie patrzeć, taki ból wczoraj i tempka 37,5 w dzien no to chyba musiała byc owulka! Inaczej tego nie widze:biggrin2:

Ashlee - przecież jeszcze nic straconego! prosze się tu nie smutać! Tylko wyluzować :-)

Butterku dokładnie :-) luz, blues i maliny. Jak mam ochotę to bzykanko i tyle a nie że stoję w drzwiach i mówie straremu: "musimy się dzisiaj ruchnąc" :-) teraz sam mnie woła bez musu.

Ashlee wiesz organizm czasami z przyzwyczajenia że ma być @ daje nam odczucia że będzie a tu psikus i nie ma ;-)

Kasia na śpiocha jest fajnie :-D

reklama
:-D annie. zgadza się, teraz G sam przyłazi a ja się prosić nie muszę ;-);-) normalnie codziennie mnie napastuje, aż wczoraj go odprawiłam - bo nie miałam chęci :zawstydzona/y: i powiedziałam,że niech mi da chociaż 1 dzień odsapnąć ;-)

Do góry