reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
haha juz sobie wyobrazilam jak czekamy w kolejce do lazienki kazda z tescikiem w rece:-Dbyla by szalona impreza:cool:

:-D cześć! u mnie znów pada śnieg :szok: ... a było tak pięknie bo już go nie było.

Kasiaczek miałam taki sam zastrzyk, ale dostałam go w gabinecie. I nawet dobrze,że nie musiałam latać i sama sobie go robić ;-)

my posprzątaliśmy dom, jeszcze został dół i korytarz :-D - ja też już czytam 3 część Greya. :-D

a na obiad dziś mam pyzy :) czy inaczej kluski na parze, gulasz z karkówki i surówkę pekińska

w Krakowie na odmianę pada deszcz:wściekła/y:

ja mam rosół z wczoraj, ale chodzi za mną jakiś makaron :tak:

Nanncy - rzeczywiście duży skok, ciekawe czym spowodowany

Może źle zmierzyłam, termometr mógł się lekko wysunąć i źle zmierzyć....:sorry: Dla mnie 6:20 w wolny dzień to środek nocy, mogłam być nieprzytomna i nie dopilnować, żeby wszystko było okej, tym bardziej, że wczoraj poszłam na imprezę i byłam padnięta po 2 dniach pracy....Zaznaczam jednak, że z imprezy wyszłam o 24ej jak Kopciuszek i oczywiście zero alkoholu :tak: MOże to po prostu osłabienie...?

Nanncy zmierzysz jutro rano i bedziesz miala wszystko wyjasnione, mi sie wydaje ze to jakas pomyleczka i jutro juz bedzie normalna tempka:tak: ale mam teraz ochote na cos slodkiego.... hm, co by tu zjesc:-D

Hej dziewuszki witam Was weekendowo. U nas za oknem mżawka i ogólnie pogoda bleee.
Właśnie spałaszowaliśmy z mężusiem sernik i pączka z kawą hihi słodyczomania mnie nie opuszcza.

Na obiadek dzisiaj pieczony kurczaczek w całości ale to dopiero ok 18 bo sie tymi ciastami zapchaliśmy.

Słuchajcie czy wypicie niecałego jednego piwa może zaburzyć tempkę?
Zaznaczyłam na wszelki wypadek zaburzoną bo sama nie wiem dzisiaj 37.11 wyszło.
Mierzona jak zawsze (między 6.30 a 7.00 rano).

Ashlee do roboty kochana !!! bo lada chwila będzie skok tempki więc teraz trzeba działać :)
Nanncy faktycznie może ta tempka to jednorazowy wybryk, zobacz jutro jak będzie a na wszelki zaznacz zaburzoną
Góralka jak nastroje przed testowaniem?

Przypominam:
góralka: 6/7.02.2013r.
karola: 06.02.2013r.
Anulka: 8/9.02.2013 r.
Emalia: 14/16.02.2013 r.
Ashlee: 16.02.2013 r.

reklama
Przypominam:
góralka: 6/7.02.2013r.
karola: 06.02.2013r.
Anulka: 8/9.02.2013 r.
Emalia: 14/16.02.2013 r.
Ashlee: 16.02.2013 r.

Anulka, dopisz mnie na 14/16.02, ja standardowo robię testy razem w Emalią i Ashlee. Powinnam zrobić 16.02 bo wtedy kończę Dupka ale mam zapas testów, więc pewnie w Walentynki się nie powstrzymam dla jaj ;-)

Do góry