reklama
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Witajcie dziewuszki!
Ja juz po monitoringu - pecherzyk urósł!! dostałam recepte na zastrzyk i własnie go sobie zrobilam!!!sama!!
rece mi się trzęsły jak cholera ale jest! Moj na rzecz staranek nie jedzie do siebie, no to bobosexy na full przez cały weekend, a od poniedziałku biore Dupka! Szanse małe przez te słabe żołnierzyki, ale.. nadzieja mimo wszystko sie we mnie tli!!
Ja juz po monitoringu - pecherzyk urósł!! dostałam recepte na zastrzyk i własnie go sobie zrobilam!!!sama!!

butterfly21
hope & love
Kasia
trzymam kciuki! jaki zapisał Ci zastrzyk? dobrze,że mi dała ginka sama bym się bała.
Marta a no tak, z ciachem
to moja dieta cud. Jak schudnę jedząc ciacha to będzie prawdziwy cud. Normalnie czuję się jak szpetna kobyła
byłam u babci i śmierdzę fajkami
na 5 osób mieszkających pali czterech !! co to za ułomy tam mieszkają i wstyd mi że to moja rodzina 
p.s- dziewczynki macie jakieś ciekawe książki na zaś ;-)
? o miłości, seksie,pożądaniu
???

Marta a no tak, z ciachem

byłam u babci i śmierdzę fajkami

p.s- dziewczynki macie jakieś ciekawe książki na zaś ;-)

butterfly21
hope & love

góralka1990
Fanka BB :)
annie - to Ty jesteś z Krakowa?
marta - no mi też bardziej podoba się 2 część, teraz czytam 3 i zobaczymy jaka będzie.
No niestety mojego nie stać na własnego odrzutowca. :-) ale te salony piękności by się przydały
Kasia - na pewno będzie wszystko dobrze.
butterfly - 7 lutego tłusty czwartek

marta - no mi też bardziej podoba się 2 część, teraz czytam 3 i zobaczymy jaka będzie.

Kasia - na pewno będzie wszystko dobrze.
butterfly - 7 lutego tłusty czwartek

góralka1990
Fanka BB :)
A no tak mówiłaś

reklama
A
avensis
Gość
Dzień dobry, Dziewczyny. Ja dziś mam urlop. Potrzebowałam dnia odpoczynku i nie wstawania o 5.30. Tak więc sobie siedzę w domu. Mąż pojechał załatwiać sprawy, a ja zrobiłam pranie, ogarnęłam łazienkę i chałupę, teraz odkurzę, a podłogi zostawię dla eMa:-)
Dziś nie czuję już mdłości i nawet mogę coś zjeść ze smakiem. Mam nadzieję, że to nie świadczy, że dzieje się coś złego. Brzuch mnie nie boli, nawet nie pobolewa, nie ma żadnych plamień, więc wierzę, że wszystko jest OK i że Junior dobrze się ma w brzuchu
Kurczę, muszę się przełamać i zacząć czytać tę książkę, która tak Was pochłania;-)
Dziś nie czuję już mdłości i nawet mogę coś zjeść ze smakiem. Mam nadzieję, że to nie świadczy, że dzieje się coś złego. Brzuch mnie nie boli, nawet nie pobolewa, nie ma żadnych plamień, więc wierzę, że wszystko jest OK i że Junior dobrze się ma w brzuchu

Kurczę, muszę się przełamać i zacząć czytać tę książkę, która tak Was pochłania;-)