reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Witajcie dziewuszki!

Ja juz po monitoringu - pecherzyk urósł!! dostałam recepte na zastrzyk i własnie go sobie zrobilam!!!sama!!:szok: rece mi się trzęsły jak cholera ale jest! Moj na rzecz staranek nie jedzie do siebie, no to bobosexy na full przez cały weekend, a od poniedziałku biore Dupka! Szanse małe przez te słabe żołnierzyki, ale.. nadzieja mimo wszystko sie we mnie tli!!

Kasia :-D trzymam kciuki! jaki zapisał Ci zastrzyk? dobrze,że mi dała ginka sama bym się bała.

Marta a no tak, z ciachem :-D to moja dieta cud. Jak schudnę jedząc ciacha to będzie prawdziwy cud. Normalnie czuję się jak szpetna kobyła :-D

byłam u babci i śmierdzę fajkami :wściekła/y: na 5 osób mieszkających pali czterech !! co to za ułomy tam mieszkają i wstyd mi że to moja rodzina :no:

p.s- dziewczynki macie jakieś ciekawe książki na zaś ;-):-D? o miłości, seksie,pożądaniu :-D???

:-D haha, annie. to ładnie ci się namieszało :-D:-D tłusty czwartek chyba jest 9 lutego :-D ja tam od pączków wolę gniazdka.
26.jpg

annie - to Ty jesteś z Krakowa?:szok:

marta - no mi też bardziej podoba się 2 część, teraz czytam 3 i zobaczymy jaka będzie. :tak: No niestety mojego nie stać na własnego odrzutowca. :-) ale te salony piękności by się przydały:tak:

Kasia - na pewno będzie wszystko dobrze.

butterfly - 7 lutego tłusty czwartek:-D

góralka jestem z Jaworzna a do Krk mam rzut beretem :-) jestem tam conajmniej 4 razy w miesiącu bo moja siostra studiuje i mieszka w Krakowie :tak:

reklama
Dzień dobry, Dziewczyny. Ja dziś mam urlop. Potrzebowałam dnia odpoczynku i nie wstawania o 5.30. Tak więc sobie siedzę w domu. Mąż pojechał załatwiać sprawy, a ja zrobiłam pranie, ogarnęłam łazienkę i chałupę, teraz odkurzę, a podłogi zostawię dla eMa:-)
Dziś nie czuję już mdłości i nawet mogę coś zjeść ze smakiem. Mam nadzieję, że to nie świadczy, że dzieje się coś złego. Brzuch mnie nie boli, nawet nie pobolewa, nie ma żadnych plamień, więc wierzę, że wszystko jest OK i że Junior dobrze się ma w brzuchu:tak:
Kurczę, muszę się przełamać i zacząć czytać tę książkę, która tak Was pochłania;-)

Do góry