reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

A własnie się zastanawiałam żeby Was naciagnąc na zwierzenia jak sie poznałyscie ze swoimi drugimi połówkami :-)

Ja też swojego poznałam na Sympatii. Może to dziwne ale po 4 spotkaniach już nie mogliśmy bez siebie żyć i się do mnie wprowadził ;-)

reklama
:-D ja mojego również poznałam na sympatii. :tak: miesiąc ze sobą pisaliśmy właśnie na tej stronce,doszło do tego GG, SMS-y :-D i po tym czasie postanowiliśmy się spotkać i tak zostało. Po 1 spotkaniu wiedziałam,że to jest właśnie to :tak::tak::tak:! W ogóle pisząc z nim czułam się jak w niebie :zawstydzona/y:

U mnia,nadal, dół, jak rów mariański i do tego wkurw na mojego ojca, który jest pieprzoną, egoistyczną małpą, patrzącą na czubek własnego nosa, który ma chory honor i zero pojęcia o szacunku dla innych, który jest pieprzonym szantażystą i którego mam serdecznie dość.
PS. Ja też mojego Męża poznałam na Sympatii:-) ( i dziękuję Bogu, że jest abso*****lutnym przeciwieństwem mojego starego)

Asiu my się tak właśnie kochaliśmy co 2 dni po @.
Wróciłam właśnie od koleżanki, zadzwoniła czy mogę na chwilę przyjść przypilnować jej chłopców bo musi jechać do sklepu a sama była (Igorek ma 3 latka, a Eryczek miesiąc). Ale nawet dałam sobie radę choć takim maleństwem dawno się nie zajmowałam. Oczywiście miałam sprawdzian z przewijania bo gdy tylko mama wyszła mały zrobił kupkę :) ale dałam radę :)

Cennik abonamentu Premium

1 miesiąc
3 miesiące
12 miesięcy
Cena całkowita 15 zł 30 zł 60 zł
Cena za miesiąc 15 zł 10 zł 5 zł

Ja swojego poznałam tradycyjnie, poprzez znajomych :) Akurat byłam wściekła bo mnie jeden taki wystawił do wiatru z randką i poszłam na grilla do znajomych się odstresować. On tam przyjechal dosłownie na chwilkę motocyklem. Pierwszy raz go na oczy widziałam, a gdy odjechał moja przyjaciółka rzuciła sobie ot tak dla żartu tekstem: " Anka Twój przyszły mąż pojechał!" Spodobaliśmy się sobie i zaczęliśmy się spotykać, a teraz jesteśmy od 8 miesięcy małżeństwem :)

:-D nie wiem, pomyślę nad tym ovufriend :-D ale najpierw muszę się uzbroić w termometr i testy LH :-D hihihihi

:-D nula my przeważnie co 2 dzień, a ostatnimi czasy codziennie :tak: tak jakoś mieliśmy ochotę i dziś czuję,że też mam :) haha, jak jakiś zbok na samą myśl mi się robi przyjemnie :zawstydzona/y:

ja sobie tak założyłam sympatię i kiedyś szukałam kogoś z okolicy i wyskoczyła mi jedna pozycja ;-) oblookałam go i wyłączyłam jego profil, a że miał również wykupiony abonament widział,że go odwiedziłam i posłał mi "oczko" i tak się zaczęło :happy2:.

Szkoda tylko,że nie poznałam go szybciej, bo bym z nim poszła na moją Studniówkę :) a tak poszłam z innym kolegą również z sympatii.pl hehe :)

Ostatnia edycja:
emalia ja mam abonament na ovufriend i tez jestem zadowolona bo jest duzo fajnych opcji.

Ja swojego poznałam na dyskotece ale poczatki mielismy trudne bo dzielilo nas 80 km i tak bylismy razem ( jak byłam na feriach u babci) to potem sie roztalismy ( co ja strasznie przezyłam) az w koncu po 7 miesiacach przeprowadził sie do Białego i juz jak sie zeszlismy to jestesmy ze soba 15 lat a po slubie w listopadzie bedzie 13 lat

zapomniałam napisac ze trafilam w aptece na promocje testow ciazowych po 6,99 o czulosci 10...wzielam 4 szt. na zas:-D

Ostatnia edycja:
góralka ta książka co to ją wszyscy czytają :-) jest do ściągnięcia na telefon. Ja ją już mam w swojej komórce i na kompie także jak mi podasz swojego maila to mogę Ci ją wysłać :)
Dziewczyny polećcie jeszcze jakieś testy ciążowe bo dzisiaj pójdę się zaopatrzyć w jakiś (i na pewno nie będzie to pink test).

reklama
Do góry