reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Ashlee dzięki wielkie ;-) wiesz co na razie @ nie ma... także ciągle mam nadzieję, że może jednak będę następna... mam takie dziwne bóle bo one nie są takie jak przed @ zawsze miałam tylko takie bardziej jak przed owulką także sama nie wiem do końca co mam myśleć... no nic na test jeszcze za wcześnie także muszę jeszcze jakoś wytrzymać do soboty i wtedy zrobię test...
Kasia ja tak na prawdę to nie wiem czy u mnie owu występuje i jak to u mnie jest. Nigdy nic u mnie nie stwierdził żaden lekarz poza nadżerką, którą miałam zamrażaną i jest teraz ok. Cytologię miałam robioną pod koniec sierpnia i było ok. Na razie jeszcze poczekam i zobaczę jak będzie, jak się teraz nie uda to spróbuję obserwacji cyklu i robienia wykresu a jak to nie pomoże to wtedy pójdę do lekarza żeby może na jakieś badania mnie skierował

reklama
Jestem. Pizze na obiad zrobiła ja. Dwa chlebusie upiekłam ja. I teraz pisze ja.:-D

Kasieczek- kochana to teraz będziemy zaglądać sobie w wykresiki i się dopingować. Wydaję mi się ,że nas więcej będzie o podobnym dc?
Annie- super pomysł z talizmanem. Tylko Avensis musia nam taki talizman zorganizować :-D

Basik- ja sobie co miesiąc obiecuje ,żę wrzuce na luz i nie będę robić ,żadnych testów itd, ale niestety ciekawość wygrywa i chyba jednak pragnienie dziecka jest silniejsze. Nie umiem dać sobie spokoju. Tak więc już planuje zakup nowych testów owu.:tak:
Nanncy- ten cykl będzie nasz, wszystkich staraczek grudniowych i kilku listopadowych :-)

Dziewczyny ja się chyba też zabiorę za mierzenie tempki. Jakie macie termometry żebym wiedziała co kupić? Wiem wiem mówiłam że się nie będę nakręcać ale się nakręcam jak głupia i co ja mogę z tym zrobić? Przecież pragnienia nie stłumię w sobie :-D

Ania widzę, że u Ciebie tak jak u mnie :-D też masz postanowienie mierzenia temperatury.
Kasia ja ostatnio też ściągi kleiłam i się przydały bardzo :)

reklama
Dziewczyny ja się chyba też zabiorę za mierzenie tempki. Jakie macie termometry żebym wiedziała co kupić? Wiem wiem mówiłam że się nie będę nakręcać ale się nakręcam jak głupia i co ja mogę z tym zrobić? Przecież pragnienia nie stłumię w sobie :-D

Ja mam taki elektryczny, ma dwa miejsca po przecinku. Takie podobno są najlepsze. :tak:

Do góry