reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Marka moje wielkie gratulacje!!! Rozpoczęłaś falę pozytywów styczniowych mam nadzieje!

Ja powiem szczerze że nigdy owulacji jakoś nie czuję, a wiem że ją mam.
Może poza uczuciem pełności.
Nic mnie nigdy nie kłuje ani nie boli.

reklama
Marka - GRATULACJE! Teścik wygląda ślicznie :-) W którym dniu cyklu jesteś dziś? Zrobiłaś teścik przed terminem @?

A ja dzisiaj rano znowu dostałam silnych skurczy....obawiam się, że owulki znowu nie było i ponownie tworzy się torbiel. Zaczyna się II faza cyklu a skoku tempki nie było w tym cyklu.. Jest za to spadek i cera powolutku się psuje..no to teraz czekam na @...

Góralka schowaj termometr i nie czekaj na @ ;) mamy nadzieje że nie przyjdzie i że termometr kłamie

Zdziwiłabym się jak by tak było:-)

Marka gratulacje :tak: !!

ja byłam w aptece i moich testów nie ma :baffled: ale się wściekłam - kupiłam zwykłe :baffled: pink i bobo.

butterfly - jeśli będziesz w ciąży to test Ci pokaże:tak: nie denerwuj się:-)

mam nadzieje ze dobrze sie zaczelo i teraz juz kazdas po koleji zaciazy:) i bedzie sie cieszyla ze swojej fasolinki:)
ja wam powiem ze sama jeszcze nie dowierzam i ciagle zagladam na tescik:)
nanncy termin @@ mialam na jutro... ale juz nie moglam sie pochamowac:)

Nanncy pozytywne nastawienie musi być;) może coś się innego u Ciebie dzieje niż Ty sama jeszcze myślisz :)
spokojnie czekamy razem:-)

ja właśnie zaobserwowałam u siebie mleczny, bardzo lepki śluz... czy to nie za wcześnie?(pamiętam że przy pierwszej ciąży taki miałam) a test dopiero 19 mam zrobić...

Ja mam mega dola, jestem zrezygnowana i mam ochote pieprznac to wszystko, tak sie pozarlam ze swoim z rana ze cos okropnego. Poprostu moj maz chce drugie dziecko tylko jest zbyt zmeczony zeby je zrobic! Uniose sie honorem i powiedzialam ze wiecej go nie poprosze , dlatego napisalam ze mam marne szanse na zaciazenie bo jak bede czekac na jego ochote to bzykanko bedzie 2 razy w miesiacu. Nie wiem czy ja jestem jakas nienormalna czy moj maz sie starzeje bo kieys nie byl taki. Eh wszystko do dupy:-(

marcia - nie kłóćcie się bo to wam nic nie da, spróbujcie porozmawiać na spokojnie.:tak: Twój mąż też chce dziecko, ale przecież też wie skąd się biorą dzieci. :tak:może zacznijcie od jakiegoś masażu dla niego, skoro jest zmęczony, to go może trochę rozluźni ;-)

reklama
marcia może porozmawiaj z nim spokojnie i zapytaj jakie fantazje chciałby żebyś spełniła. Oboje na tym skorzystacie a jego zachęci to do działania :-)

Do góry