reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Dzień dobry :)
nic nie doczytałam.
Wczoraj byłam skonana po ostatnich trzech nocach, bo w sumie w ciągu 72h przespałam jakieś 10 godzin :/ Skończę na lekach, albo Ola musi przestać mnie wybudzać co chwilę. Ale dzisiejsza nocka ciut lepsza :)
Wczoraj zapomniałam, że umówiłam się z tatą w outlecie - chcieliśmy buty dla niego zobaczyć. Biedny przyjechał i łaził sam. A potem zapomniałam, że zostawiłam otwartą bramę dla kuriera - kuriera w końcu nie było, wieczorem wypuściłam Bilona i wrócił po 4h. Myślałam, że zamarzł gdzieś. Ale wszystko co miałam wczoraj pozałatwiać to pozałatwiałam i nawet udało mi się obiad zrobić na dzisiaj hehe. Zaraz wyjeżdżamy. Miłego dnia!

reklama
Hej.

Maran spóźnione ale szczere oczywiście!!!
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA MAJCI z okazji 2 urodzin!!!!!!!!!!

Kurcze kiedy to zleciało...

Za chwile reszta maluchów będzie obchodzić 2 latka...

Paula dobrze że to nie wyrostek! I oby mu szybko przeszło!

Kotek kurcze biedna ty jesteś z tym niespaniem... może faktycznie weź leki? kilka razy przynajmniej... zawsze jak się ta 1 czy 2 noce prześpisz to potem będziesz mieć więcej siły...

My zaczynamy w końcu spać jak ludzie:) Młoda kładzie się po 19, zasypia ok 20 i śpi do 6 rano... I oby jej tak zostało!!!

I wszystkiego naj z okazji walentynek:))

dzień dobry

właśnie!! Maran sto latek dla Majeczki!!! nasza też psoci ile wlezie...czasami nie ogarniam własnej córki, Daniel przy niej to aniołek;) a w sygnaturkach masz zdjęcia dziewczynek, strasznie są do siebie podobne, śliczności małe;))

nocka byle jaka, spałam w nogach łóżka bo Daniel spał z nami, jestem połamana i skopana....na szczęście dzieci wstały o 7, albo na ich szczęście;))

kuchnia ogarnięta, pranie wyprane, ciasto upieczone, obiad w toku, jednak jak Daniel jest w domu to mam łatwiej - Maja skupia się bardziej na nim a ja mogę coś zrobić bez jej marudzenia;))

tylko mam nadzieję,że nie złapie tego gardła od niego, choć dziś Danio zaczął się okrutnie smarkać...

wszystkiego naj kochane w walentynki;)))

ależ tu cisza dzisiaj..

Ostatnia edycja:
Emyly a już tam dla męża;)) dla całej mojej kochanej trójki, a że wszyscy uwielbiają biszkopta z galaretką więc minuta dziesięć i gotowe;)) wkroiłam jeszcze banana pod galaretkę i zrobiłam serduszko;)))

a my chwilowo mamy szlaban na wychodzenie, może nie doktorski, ale sposobem Kouta wolę wygrzać dziecko w domu;)

Witam :-)

Sobotnie porządki wykonane dziś, tylko łazienka została, ale to już jutro, obiadek przyszykowany, dziecko śpi, także pora na zasłużoną przerwę i kawkę:-)

Hej dziewczynki :)
Widzę że ten wątek żyje całkiem żywo ... masło maślane mi wyszło - wiecie o co chodzi :-D
Ciężarówkom życzę spokojnej ciąży i rozwiązania a tym co się starają owocnych nocy lutowych ;-)
A chorym czy to dużym czy małym zdrówka życzymy :tak:

Pozdrawiam ;-)

Sol!!!!!!;)))))))))))))))))
Ty lepiej pisz co tam u Ciebie i dziewczynek??? jak ze zdrówkiem? Karola mniej choruje?? a jak Emilka???

my chorujemy dlatego że Daniel poszedł od września do przedszkola i co jakiś czas przynosi nam takie chorobowe prezenty;)

zmykam na obiad z synem, ZW

reklama
Do góry