reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Witam,

Emy, ja mogę być chętna do kawki :-)
Miki zasnął, to można chwilkę sobie poświęcić, a potem brać się za obiadek:-)

Kuotku, co u mnie? W sumie to nic nowego :-)
ciągle doba trwa za krótko;-)

Emy, wczorajszy wieczór odpoczywałam po przemeblowaniach :-p a dziś odczuwam ból wszystkich kości:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Paulinka, no, ja w tamtym tygodniu, to szykowałam się na wiosnę, a tu proszę:-p:laugh2:
spokojnie Kochana, jeszcze troszkę i będziesz miała wiosnę:tak:

Przemeblowanie- Mikołaja oddelegowałam do pokoiku i musiałam stamtąd wyeksmitować szafę i gdzieś ją "upchnąć" :sorry2:

aha, upchnąć????;))) i pewnie sama się szarpałaś????

choć ja nie lepsza jestem;)) ale nie szarpię się z meblami w swojej wadze, bo potem muszę to odchorować;)

a teraz siedzę i pluję sobie w brodę że nie kupiłam tych fajnych bucików na wiosnę w smyku, co była wyprzedaż niedawno.....po Danielku butki za duże na Maję, a zimowe na styk są...dla Daniela upatrzyłam, tylko jeszcze dumam....

Paulina, no ba! Pewno, że sama :-p
K. poszedł do pracy- jak tylko zamknął za sobą drzwi, to ja się wzięłam za to hahahah:-p
i "upchnęłam" :-p

ja też już rozglądam się za butkami na wiosnę, w zimówkach jeszcze 0,5 cm ma luzu, także do końca lutego spokojnie mam czas, a nawet do połowy może marca...

Ewcia brawo!!!;))) to tak jak ja...tylko M. drzwi zamknie a ja działam;)) a potem oczywiście oper-y dostanę ale jaką mam frajdę;)))

no my buciki mamy na styk, wczoraj zrobiłam dzieciom mierzenie, powyciągałam wkładki z butków zimowych, Daniel ma buty na styk, zaraz za małe, ale drań się nie przyzna- dł. stopki- 19,5cm, Maja ma z 2mm zapasu, dł. stopki....14cm!!!! jezzu jak ona rośnie ostatnio!!! muszę mieć jakieś trzewiki na wiosnę dla niej- tak na okres marzec-maj, potem kupię baleriny z clarksa i sandałki- mamy dużo imprez w rodzinie i będzie trza się lansować;))

Kout zobacz co znalazłam! jak mi nikt nie podbije to będzie super! Coolclub trzewiki nowe r. 22 (3027747962) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a takie dla Daniela upatrzyłam i dumam....cena mnie męczy;))

BUTY CLARKS Stompoboy roz. 31 RABAT 29% (2953982638) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

KORNECKI półbuty 2284 WYPRZEDAŻ !!! rozm. 31 (3020328240) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

jezzzu właśnie miałam tel. z przedszkola, Daniel źle się czuje, jest podgorączkowy, znając jego to szybko się paskudztwo rozkręci..ledwo się do męża dodzwoniłam, odbierze go zaraz i przywiezie do domu..

zmykam więc na razie, pa!

reklama
ooo widzę o butkach rozmawiacie, też dzisiaj wybierałam i prawie się zdecydowałam, tylko oczywiście jest ale... czy buty za kostkę będą się nadawały też na cieplejsze wiosenne dni czy raczej kupić niskie. Któreś z tych:
http://allegro.pl/trzewiki-emel-e-1291-2-r-22-nowosc-i2983915786.html

Granatowe trzewiczki cale skórzane ~EMEL~R.21 .PL (2968969696) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

19 _ EMEL roczki SKÓRA nauka chodzenia 11,3 cm (2982230574) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Paulina - kurka, żeby to było tylko chwilowe, zdrówka dla Daniela!

Do góry