Czarny Kocur
Made by Made :*
Nieeeeeeeeeeee żadnych słodyczy 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
LILU możliwe, że inaczej trochę rozumiemy "biedę". Istnieją szczęśliwie, ale skromnie żyjące rodziny wielodzietneAle te naprawdę biedne, czyli niemogące zaspokoić swoich podstawowych potrzeb, nie mogą być szczęśliwe
![]()
A szczęście płynące z "bogactwa" to mit.
Szczęście jest po prostu brakiem nieszczęścia i poczuciem bezpieczeństwa - jak dla mnie
LIL nawet nie wspominaj!! Do kastracji i sterylizacji tą cwaniacką ciemnotę :///////////
Oo zapomniałam hehe - ja spłacam kredyt na mieszkanko 32m2, w którym mieszka tata, on ma dwa pokoje i to jest naprawdę mieszkanie dla jednej osoby TYLKO, a wiecie iluosobowe rodziny w tym bloku i sąsiadującym zamieszkują na takim metrażu?
Rekordziści to OŚMIU domowników! Plus pies :/
No dobrze..jeszcze wyobrażam sobie zamieszkującą na tylu metrach parę. Bez dzieci.
A są tam i tacy, którzy bernardyna trzymają w takim mieszkaneczku.