reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Asionku, blondynka wyczytała, że zamiast na 2014 rok planujesz drugą ciąże, to że planujesz dwie buahahahaha:-D:-D

Lili,
na dobre i na złe:-p

Kuocie, a gdzie jest napisane, ze po 18 nie wolno nic spożywać:-p:-D
pewno, ze kapcioszki ładne;-) ale co najważniejsze, na bank jestem pewna, że będą wygodne:tak:

reklama
Dzień dobry:)

Ja protestuję! Ja się wypisuję z odchudzania i diety!!! Ja jem ostatnia rzecz o 21 tuz przed spaniem, i bez słodyczy nie mogę żyć!

Kotek a o której Oleńka wstała, jak tak ładnie spac poszła?:)
Ja z tych panikujących zwykle więc się wczoraj zdziwiłam, mam nadzieję ze mi takie opanowanie zostanie:)
Wiki ma tylko lekko spuchniętą dolną wargę, ale jadła normalną kolację i zeby jeszcze umyła:) więc nie jest źle:)

Ewcia &&&&&&&&&&&&&&& za rozmowę:)

Made dziś czwartek:-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za 1 dzień pracy:) I koniecznie opowiadaj:)

Miłego dnia:)

Kuotku, nie wchodze w to:-p
przez nerwy ostatnimi czasy spadło mi 12 kg, także nawet jak przed snem coś zjem, to będzie dobrze jak to i ówdzie wlezie...

Moniu, super, że tak opanowana byłaś!!:tak:

Made, &&& za pierwszy dzień!!!!

No, to dzień dobry przy kawce:-)

Jak Wam cukier służy to tylko na zdrowie! :-) Znaczy "na przyjemność!" :-p
Kuot gotuje ryżyk i z mleczkiem na śniadanie zje:) WIOLA co na sniadanie???? Tylko nie słodź herbaty!:-D

Dzień dobry kochane!

Kocurku to mówisz, że to cukier może mieć taki zgubny wpływ na cerę???? :eek::eek: To jest dla mnie odpowiednia motywacja dla porzucenia tej przyjemności....ale jak tu żyć bez cukru??? :eek::eek:

Liluś głupia baba!! Czyli teraz chce połowę tego co wy płaciliście???:no::wściekła/y::szok: Nic dziwnego że tak cię wkurzyła!!!Ale wy płaciliście tyle plus opłaty, czy opłaty już były wliczone? A swoją drogą mieszkanie super!!

A apropo mieszkań to my się w końcu zdecydowaliśmy na kupno! Musze sprawdzić moja zdolnośc kredytową i szukamy:) Wstępnie się rozglądaliśmy i całkiem sporo jest teraz do sprzedania, ceny też w miarę ok. Żebym tylko dostała kredyt... Niestety ja sama pracuję (legalnie z umową) więc może być kiepsko... a z drugiej strony to dużo nie potrzebujemy bo mamy spory wkład własny....

LILU cukier przede wszystkim, szczególnie dla tych co mają skłonności do pryszczy i łojotoku, przecież to jest najlepsza pożywka dla bakterii, które pomagają nam produkować te świństwa:/

LILU jest zapotrzebowanie, jest wysoka cena, nie ma zapotrzebowania, cena spada :( co Ci powiedziec... no przykre, ale tak działa rynek...

MONI świetne wieści:))))) Masz coś na oku?

Ostatnia edycja:
reklama
No nic muszę po prostu przeboleć.....ale najgorsze, że kobieta mnie oszukiwała po prostu....już nie będę tego przytaczać....po prostu naiwna bywam i tyle....

Kocurku zyskałam dzięki Tobie zupełnie nowe spojrzenie na cukier! Czemu przed chwilą zjadłam 3 drożdżówki z nerwów :no::no:

Moniu super decyzja!!!!!!! TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA KREDYT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja to niedawno przeżywałam.....BĘDZIE DOBRZE!!!!!! Ile musicie wziąć kredytu?????

Do góry